YONI LOVE

Under den här dagen kommer jag introducera dig till yoniyoga och yoniägg-praktik. Yoniyoga en mjuk, varsam och otroligt inkännande praktik. Genom en blandning av guidade och fria flöden av rörelser ihop med andning och ljud utforskar vi vår yoni, vår feminina essens, mjuka kraftfullhet och intuition. 

Fokus ligger hela tiden på att hitta och stärka kontakten med vår yoni, livmoder och även att väcka energin i vårt sakralchakra. Andra bonusar är att vi stärker vår bäckenbottenmuskulatur, ökar vår sensitivitet och förmåga till njutning, både sexuellt och till livet i stort! Under dagen kommer jag även initiera dig till yoniägget. Ihop med yoniägget blir yoniyogan ännu kraftfullare. Vi kommer gå igenom hur du använder yoniägget på rätt sätt, förberedande övningar, do:s and don’t:s. Vi kommer prata om feminin sexualitet och hur den skiljer sig från maskulin sexualitet, vi kommer göra yoni-transfiguration, yoni-dans och andra övningar som stärker och läker relationen med din yoni.

Om du inte redan har ett yoniägg kan du antingen köpa det av mig på plats, online, eller på Kristallrummets butik vid Slussen. Hör av dig till mig på flowofshe@gmail.com om du vill ha råd om vart du bäst köper ditt ägg. Jag rekommenderar att du väljer ett ägg av kristallen Jade som ditt första yoniägg.

Vem är denna workshop för? För dig som är en van yogini och vill utforska en ny dimension i din egen praktik. Eller för dig som aldrig yogat men känner dig nyfiken på att utforska detta område och skapa mer plats för lust och njutning i ditt liv.

Välkommen till en dag att utforska, väcka, läka och kultivera din sexuella energi, shakti, life force energi, personliga och kreativa skapande kraft (allt detta är faktiskt samma sak!)

Varmt välkommenCinna & Yin & Yang Yogastudio

 

DATUM

Söndag 23/2

TID

11-17

PLATS

Yin & Yang Yogastudio

PRIS

850kr

Följ oss på Instagram