YOGITREAT
KREATIV PÅSK EDITION

 

Längtar du efter att bli kreativ men har svårt att komma igång? Kom och kickstarta kreativiteten och lär dig att måla med lätthet, glädje och närvaro!

Prestation, klump i magen, förväntningar, jämförelse, resultat, brist på tid, brist på inspiration och kreativitet och att bara inte veta hur man ens ska börja bli mer kreativ. Jag vet hur frustrerande det är. Därför bjuder jag in dig till att hitta tillbaka till glädjen i skapandeprocessen med enkla och effektiva guidade steg.

Som grädde på moset får du dessutom lyxen att efter målandet få landa i lugnet med mjuk och nedvarvande yinyoga och andning.

Du får prova på och lära dig:

- 10 olika målar tekniker
- Hur du målar en tavla
- Verktyg för att kickstarta din kreativa process
- Knep på hur du använder akrylfärg
- Övningar för att släppa på prestation och bli mer närvarande
- En avslutande lugn yogaklass där du får uppleva lugn

Du får också live demo på hur en stor tavla målas från början till slut.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att vara med!

Jag som kommer att instruera dig heter Fanny Larsson, jag är entreprenör, konstnär och yogalärare som vill inspirera dig till ett lugnare, mer närvarande och välmående liv på ett lätt och avspänt sätt. Metoderna du kommer lära dig har hjälpt mig och tusentals människor till ett kreativare och mer närvarande liv. De har räddat mig och fått mig att gå från stressad och deprimerad i min vardag till att känna livsglädje, energi, kreativitet och framförallt lugn.

Om du känner att du vill återuppleva din glädje och kreativitet är du varmt välkommen på Kreativ Påsk Deluxe. Platserna tar slut snabbt. Boka din nu!


KURSDATUM
Fredag 19/4

TID
15:00-19:00

VAR
Yin & Yang Yogastudio

DIN INVESTERING
1470:-
inkl. färg, penslar, redskap,
akrylpapper, fika och yoga.

BOKA