YOGARETREAT I BRASILIEN

 

Följ med oss till Brasilien...

Vi vill bjuda in till ett underbart retreat i Buzios, Brasilien. En liten undangömd juvel som många kanske hört talas om men aldrig besökt. Buzios är en halvö som ligger 17 mil norr om Rio de Janeiro - omgiven av 23 stränder, lägre berg och vackert ljusblått hav. Detta är en av de finaste platserna i Sydamerika och därför en av sydamerikanernas favoritplatser att spendera sina semestrar på.

Boende
Retreatet är ett samarbete mellan Yin & Yang Yogastudio, två av deras yogalärare Anna Åkerlund och Jesper Brodén samt Villa Balthazar i Buzios. Villa Balthazar är ett Bed and Breakfast som funnits sedan 2013. Det drivs av Jespers storebror Felix och hans fru Petra. De har varit listade som toppfavorit i kategorin Bed and Breakfast i Buzios på Tripadvisor varje år sedan uppstarten. Med underbar känsla för inredning, frukost (de äger numera även ett bageri) och varmt bemötande är det utan tvekan ett av de bästa ställen man kan bo på i Buzios.

Yoga
Under retreatet bjuds du på 2 dagliga yogaklasser. Jesper leder en lugn Hatha och Anna leder Yin Yoga, Slow flow, Restorative. Varje morgon innan första yogaklassen erbjuds en morgonmeditation. Med intentionen att ge dig återhämtning för både kropp och sinne anpassas yogan efter dig som deltagare. Genom att skapa balans i kroppen och ett fridfullt sinne i kombination med naturen och härliga människor får du fylla på energi både inifrån och utifrån.

Aktiviteter
Buzios är känt för sina vackra stränder samt små boutique gator man kan shoppa och äta gott. Det finns även möjligheter för snorkling, surfing och andra naturnära upplevelser.

Mat
Felix och Petra bjuder på deras berömda frukost där mer eller mindre allting är hemlagat (tom. yoghurt och sylt) - färskt bröd från bageriet på morgonen, underbar fruktsallad och färskpressad juice är bara delar av det som kommer att serveras. Middagen (och efterätten!) lagas med varsamhet av väl utvalda råvaror kryddat med mycket kärlek för att du ska må bra. Du kommer definitivt inte gå hungrig!

VARMT VÄLKOMMEN!
Önskar Anna, Jesper, Jenny, Malin, Felix & Petra


SCHEMA

08.00 Meditation
08.30 Hatha
10.00 Frukost
Egentid
17.00 Yin eller restorative
19.00 Middag
Egentid

För dig som bokar vårt retreat innan den 1:a december tilldelas en goodiebag redan till jul med bl.a en exklusive kimono från Bramhaki samt ett två veckors ekologiskt hudvårs-kit från Organics By Sara samt läppcerat från Lip Love Sthlm. Det kanske också dyker ner en yogamatta, vem vet

LÄRARE
Jesper Brodén & Anna Åkerlund

TID
26:e april - 5:e maj

VAR
Buzios, Brasilien

PRIS
Dubbelrum standard 11500:-/person
Dubbelrum superior 13350kr:-/person

MAX ANTAL DELTAGARE - 10ST

KONTAKTPERSON
Malin
yyyogastudio@gmail.com

BOKA