YOGALÄRARUTBILDNING

200H Hatha Yoga

I oktober 2021 startar vi vår tredje 200 h Yogalärarutbildning.

Även denna gång är den uppbyggd i fyra moduler. Har du en längtan att fördjupa din yoga men utan att bli lärare är du välkommen att gå endast de första tre modulerna. 

Under de tre första modulerna ligger fokus på att hitta din egen yoga och du kommer ha en mentor under utbildningen att vända dig till med frågor som rör såväl undervisningen som din egen yogaväg. Under den sista modulen jobbar vi med lärarrollen, hur man når ut till olika elever, hur man använder rösten, gör enklare assisteringar mm. 

Vi, Annaf Åhlgren och Malin Svnaholm är huvudlärare men du kommer också få möta många andra lärare, bl.a.: Anatomi och fysiologi – Anna Lindbäck (fysioteraput och yogalärare) Ayurveda – Peter Ljungsberg (ayurvedaläkare) Hjärnan och meditation – Bengt Ljungquist (hjärnforskare och yogalärare). 

När du vill lära dig mer;

  • om pranayama (andningstekniker),

  • om asana (fysiska positioner),

  • om meditation,

  • om yogans historia.

Och inte bara lära dig själv, du vill dela med dig, sprida denna skattkammare av självhjälpstekniker vidare: då är nästa steg en yogalärarutbildning.

Vi: Annaf och Malin har skapat en 200 timmars certifierad yogalärarutbildning i hathayoga. Fokus är i första hand på din egen yoga. Unikt är att Malin och jag är med varje steg på vägen. Du har någon av oss som mentor. Regelbundna möten med din mentor ingår.

Förutom asana, anatomi, meditation, ayurveda ingår att lära sig mer om sanskrit, yogans historia, filosofi (den åttfaldiga vägen), mudror, mantran, de gamla skrifterna (Hatha Yoga Pradipika, Yoga Sutras mm). Utbildningen är uppdelad på fyra moduler under nio månader. De tre första fokuserade på ditt eget lärande och den sista modulen på pedagogik och etik och moral som yogalärare.

Anmälan: Maila namn och postadress till info@malinsvanholm.se 

Anmälan gäller från det att anmälningsavgiften är inbetald.

Vill du veta mer kan du också maila till info@malinsvanholm.se

Kostnad: 47.000 för alla fyra moduler.
Anmälningsavgiften är 4.000 kr och dras av från den totla avgiften. Anmälan är bindande. Vill du gå endast de tre första modulerna betalar du 33.500 kr. 

DATUM

13-17 oktober 2021, 
5-9 januari 2022
16-21 mars 2022
3-8 maj 2022

PLATS

Yin & Yang Yogastudio

PRIS

47.000 för alla fyra moduler.
Anmälningsavgiften är 4.000 kr och dras av från den totla avgiften. Anmälan är bindande. Vill du gå endast de tre första modulerna betalar du 33.500 kr. 

Följ oss på Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!