YOGAKURS  HÖSTTERMINEN 2019


 

Yogakurs höstterminen 2019
10% på Early Bird 


Denna kurs är till för dig som är ny till yoga eller har praktiserat yoga ett tag och vill komma in i ett regelbundet flöde i en grupp tillsammans med andra. Under 16 tillfällen har du möjlighet att göra din yogapraktik till en del av din vardag, utveckla styrka och flexibilitet bade fysiskt och mentalt samt utveckla din förmåga att slappna av och lyssna till kroppen.

Vi utgår från den traditionella Hathayogan och lär oss om klassiska positioner (asanas), andningsövningar (pranayama), meditation och yogisk filosofi. Vi skiner ljus på yogans holistiska egenskaper och tillämpar verktyg som kan hjälpa dig att hitta balans i kropp och sinne, från yogamattan och ut i din vardag.

Hathayoga kommer ursprungligen från Indien ca 5000 år tillbaka i tiden och är grunden till all fysisk yoga. Både nyfikna nybörjare och dig som hållit på ett tag och vill gå djupare välkomnas.

Anna Åkerlund brinner för att förmedla sin kunskap med värme på ett lättillgängligt sätt med ett hjärta som slår lite extra för yogans helande och terapeutiska effekter. Anna är utbildad yogalärare (RYT-500) enligt Yoga Alliance inom Hatha yoga, Yoga Therapy & linjering, Yin Yoga, Medicinsk yoga och Akhanda Yoga.

VARMT VÄLKOMMEN önskar Anna Viktoria & Yin & Yang Yogastudio!


STARTDATUM
Tisdagen 27 augusti
Därefter varje tisdag den 27/8-17/12 med uppehåll under höstlovet, v.44.

KURSLÄRARE:
Anna Åkerlund

TID
KL 18:00-19:10


VAR
Yin & Yang Yogastudio

PRIS
3470kr
Early Bird fram till 30/6

BOKA