MORGON YOGA-KURS

8 GGR

Denna vår-kurs är till för dig som vill möta dig själv där du är och med självkärlek skapa nya rutiner som kan göra yogapraktiken till en del av din vardag. 

Under 8 tisdagar startar vi dagen med en mjuk yogaklass som stärker dig både inuti och utanpå. Tillsammans utforskar vi verktyg för att öka vår flexibilitet och att slappna av, både fysiskt och mentalt. En morgonstund där du får kvalitetstid med dig själv. När vi lyssnar på kroppen blir det lite lättare att förstå vad vi behöver för att skapa balans i livet även utanför yogamattan. 

Från den traditionella Hathayogans visdom praktiserar vi asana (fysiska yogapositioner), andningsövningar (pranayama), meditation och lär oss mer om yogisk filosofi. 

Både nyfikna nybörjare och dig som hållit på ett tag och vill gå djupare välkomnas.

Om Anna: Anna Åkerlund brinner för att förmedla sin kunskap med värme på ett lättillgängligt sätt med ett hjärta som slår lite extra för yogans helande och terapeutiska effekter. Anna är utbildad yogalärare (RYT-500) enligt Yoga Alliance inom Hatha yoga, Yoga Therapy & alignment, Yin Yoga, Medicinsk yoga, Akhanda Yoga och Yoga Nidra.

Varmt välkommen önskar Anna & Yin & Yang Yogastudio!

DATUM

Tisdagar

14/4

21/4

28/4 

5/5

12/5

19/5

26/5

2/6

 

TID

07-08 
( Morgon )

PLATS

Yin & Yang Yogastudio

PRIS

2250kr

Följ oss på Instagram