YIN YOGA KURS

Denna kurs är både till för dig som är ny till yoga och söker en lugn yogaform och för dig som redan praktiserar Yinyoga och behöver extra lugn i vardagen. En kurs för dig som känner dig utmattad, har varit utbränd eller bara är lite stel och vill mjuka upp kropp och sinne. Kanske söker du efter en plats där du kan få bara vara här och nu precis som du är och få möjligheten att finna kontakten inåt och vila i dig själv.

Denna kurs ger dig själslig energipåfyllnad under höstterminen och innehåller Yinyoga, andningsövningar, meditationer samt återhämtande vila. En regelbunden praktik kan ha många fördelar, såsom att öka kroppens smidighet, främja blodcirkulationen, balansera nervsystemet, stärka immunförsvaret, främja kroppens ledvätska och stimulera energikanaler.

Yinyoga är en långsam, enkel, avkopplande men samtidigt energigivande yogastil som alla, oavsett tidigare erfarenhet kan utföra. I Yinyoga stannar vi lite längre i positionerna och fokus ligger på kroppens yin-delar, såsom skelett, bindväv, ligament och inre organ. Yinyogans fokus är fascia, en bindvävshinna vars främsta uppgift är att hålla muskler och muskelgrupper på plats under muskelkontraktion. Stelhet och osmidighet sitter främst i fascian och ju äldre vi blir, desto stelare och torrare blir den. Med Yinyoga blir kroppen smidigare, du får en skön stretch och avkoppling. 

OBS! Uppehåll 22 September!

Om Anna: Anna Viktoria Åkerlund fann yogan då hon själv tog sig igenom en utbrändhet. Läkningen som skedde skapade en vändning i Annas liv och sedan dess lever hon för att sprida denna medicin vidare. Hon är utbildad enligt Yoga Alliance i Hatha Yoga, YinYoga, Medicinsk Yoga, Yoga Therapy & Alignment och Akhanda Yoga. Hennes klasser präglas av värme, trygghet och närvaro. 

Varmt välkommen önskar Anna & Yin & Yang Yogastudio

DATUM

Tisdagar
8 September till 10 November  
Uppehåll 22 September
 

TID

19:30-20:45

PLATS

Yin & Yang Yogastudio

PRIS

2250kr

Följ oss på Instagram