YIN YOGA-KURS
HÖSTTERMINEN 2019


 

Yin Yoga-kurs höstterminen 2019
10% på Early Bird


Denna kurs är både till för dig som är ny till yoga och söker en lugn yogaform och för dig som redan praktiserar Yinyoga och behöver extra lugn i vardagen. En kurs för dig som känner dig utmattad, har varit utbränd eller bara är lite stel och vill mjuka upp kropp och sinne. Kanske söker du efter en plats där du kan få bara vara här och nu precis som du är och få möjligheten att finna kontakten inåt och vila i dig själv.

Denna kurs ger dig 16 tillfällen av själslig energipåfyllnad under höstterminen och innehåller Yinyoga, andningsövningar, meditationer samt återhämtande vila. En regelbunden praktik kan ha många fördelar, såsom att öka kroppens smidighet, främja blodcirkulationen, balansera nervsystemet, stärka immunförsvaret, främja kroppens ledvätska och stimulera energikanaler.

Yinyoga är en långsam, enkel, avkopplande men samtidigt energigivande yogastil som alla, oavsett tidigare erfarenhet kan utföra. I Yinyoga stannar vi lite längre i positionerna och fokus ligger på kroppens yin-delar, såsom skelett, bindväv, ligament och inre organ. Yinyogans fokus är fascia, en bindvävshinna vars främsta uppgift är att hålla muskler och muskelgrupper på plats under muskelkontraktion. Stelhet och osmidighet sitter främst i fascian och ju äldre vi blir, desto stelare och torrare blir den. Med Yinyoga blir kroppen smidigare, du får en skön stretch och avkoppling.

Kursen leds av vår lärare Anna Viktoria Åkerlund som fann yogan då hon själv tog sig igenom en utbrändhet. Läkningen som skedde skapade en vändning i Annas liv och sedan dess lever hon för att sprida denna medicin vidare. Hon är utbildad enligt Yoga Alliance i Hatha Yoga, YinYoga, Medicinsk Yoga, Yoga Therapy & Alignment och Akhanda Yoga. Hennes klasser präglas av värme, trygghet och närvaro.

Inspireras av Anna via hennes instagram-konto: @annaviktoriayoga

Varmt välkommen till en höst i Yinyogans tecken!


STARTDATUM
Tisdagen 27 augusti
Varje tisdag den 27/8-17/12 med
uppehåll under höstlovet, v.44.

KURSLÄRARE
Anna Åkerlund

TID
19:30-20:45

VAR
Yin & Yang Yogastudio

PRIS
3470kr
Early Bird fram till 30/6

BOKA