WORKSHOP:

FEMININE FLOW + YONI YOGA

Vem är denna workshop för? För dig som är en van yogini och vill utforska en ny dimension i din egen praktik. Eller för dig som aldrig yogat men känner dig nyfiken på att utforska detta område och skapa mer plats för lust och njutning i ditt liv.

Feminine Flow: Yoga är i sitt ursprung skapat av män för män. Feminine Flow är en yogaklass för den feminina kroppen och energiflödet. Genom en blandning av guidade och fria flöden av rörelser ihop med andning, skakning och ljud väcker vi kontakten med våra feminina kraftcenter – vårt womb space och vårt hjärtcenter. I det fria och tillåtande flödet skapar vi tillsammans en trygg och inkluderande miljö som öppnar upp för att fördjupa kontakten med vår kropps visdom och vår medfödda intuition. Under en klass rör vi oss mellan mjuka guidade rörelser, mer kraftfull och explosiv skakning till friare intuitiva rörelser.

Yoni Yoga: Välkommen till en dag att utforska, väcka, läka och kultivera din sexuella energi, shakti, life force energi, personliga och kreativa skapande kraft (allt detta är faktiskt samma sak!)

Varmt välkommen Cinna & Yin & Yang Yogastudio

DATUM

11 Oktober
15 November

TID

11.30-13.30

PLATS

Yin & Yang Yogastudio

PRIS

570kr