STÅENDE WORKSHOP:

FEMININE FLOW + YONI YOGA

Feminine Flow: Yoga är i sitt ursprung skapat av män för män. Feminine Flow är en yogaklass för den feminina kroppen och energiflödet. Genom en blandning av guidade och fria flöden av rörelser ihop med andning, skakning och ljud väcker vi kontakten med våra feminina kraftcenter – vårt womb space och vårt hjärtcenter. I det fria och tillåtande flödet skapar vi tillsammans en trygg och inkluderande miljö som öppnar upp för att fördjupa kontakten med vår kropps visdom och vår medfödda intuition. Under en klass rör vi oss mellan mjuka guidade rörelser, mer kraftfull och explosiv skakning till friare intuitiva rörelser.

Yoni Yoga: Under den här klassen kommer jag introducera dig till yoniyoga och yoniägg-praktik. Yoniyoga en mjuk, varsam och otroligt inkännande praktik. Genom en blandning av guidade och fria flöden av rörelser ihop med andning och ljud utforskar vi vår yoni, vår feminina essens, mjuka kraftfullhet och intuition.
Fokus ligger hela tiden på att hitta och stärka kontakten med vår yoni, livmoder och även att väcka energin i vårt sakralchakra. Andra bonusar är att vi stärker vår bäckenbottenmuskulatur, ökar vår sensitivitet och förmåga till njutning, både sexuellt och till livet i stort! Under dagen kommer jag även initiera dig till yoniägget. Ihop med yoniägget blir yoniyogan ännu kraftfullare. Vi kommer gå igenom hur du använder yoniägget på rätt sätt, förberedande övningar, do:s and don’t:s. Vi kommer prata om feminin sexualitet och hur den skiljer sig från maskulin sexualitet, vi kommer göra yoni-transfiguration, yoni-dans och andra övningar som stärker och läker relationen med din yoni.

Om du inte redan har ett yoniägg kan du antingen köpa det av mig på plats, online, eller på Kristallrummets butik vid Slussen. Hör av dig till mig på flowofshe@gmail.com om du vill ha råd om vart du bäst köper ditt ägg. Jag rekommenderar att du väljer ett ägg av kristallen Jade som ditt första yoniägg.
Vem är denna workshop för? För dig som är en van yogini och vill utforska en ny dimension i din egen praktik. Eller för dig som aldrig yogat men känner dig nyfiken på att utforska detta område och skapa mer plats för lust och njutning i ditt liv.

Varmt välkommen  Cinna & Yin & Yang Yogastudio

DATUM

Söndagar
5/4
3/5
7/6

TID

11-13

PLATS

Yin & Yang Yogastudio

PRIS

370kr

Följ oss på Instagram