Jasmin Hedlund

___

___

___

Jasmin Hedlund startade sin egen praktik i Ashtanga Yoga för ca 6 år sedan och föll pladask för metoden. Jasmin har gått Ashtanga Yoga Apprenticeship för Laruga Glaser på Yogayama Stockholm där hon också assisterar och undervisar på Mysore programmet. Jasmin driver idag företaget Health by Jasmin och arbetar med ayurveda och ashtanga yoga. ॐ

Hos Jasmin får du också utvalda ayurvediska massager som ges med omsorg. Dem är mjuka, avslappnande och återhämtande behandlingar som alla grundar sig på ayurvedans principer av att se kropp och sinne som en helhet. Läs mer under ”behandlingar”.

Linda Granquist

Hårmineralanalys

Linda är utbildad till kostrådgivare och näringsterapeut vid näringsmedicinska skolan i Stockholm och jobbar med att stärka individens hälsa på ett holistiskt sätt för att förebygga sjukdom och stärka kroppens självläkande förmågor. Detta sker genom kost och livsstilråd samt med hjälp av olika typer av hälsotester, näringstillskott och örtmediciner.
Linda är även diplomerad Ekologisk hudvårdsterapeut, yogalärare och har lång erfarenhet inom hälsokostbranschen.
“för mig har det, som för många andra, varit mina egna hälsoproblem som har lett mig till att fascineras och velat lära mig mer om kroppen och dess fantastiska läkningsförmåga. Då min egen hälsoresa har handlat om att återskapa ett rubbat hormonsystem är det detta som ligger mig närmast om hjärtat och jag känner en stor passion och längtan att få hjälpa andra till en bättre hälsa. Jag arbetar med olika näringsmedicinska metoder men använder främst hälsoutvärderingen som ett viktigt verktyg för att kartlägga varje persons problematik. Varje individ är unik och därför krävs ett omfattande detektivarbete för att förstå vilka just dina behov är.

Therese Bäcklin

___

Yogan kom in i mitt liv för 9 år sedan för att stanna och förgrena sig. Under 2016-2017 utbildande jag mig sen till Ayurvedisk Yogmassör och Yogisk Chakraflödesmassör.
Det är fantastiskt inpirerande att arbeta med hälsa och se hur mina klienter mår bättre för varje behandling. Yogamassagen har verkligen extra allt med oljemassage, streching och härlig ansiktsmassage som avslut. Mycket effektiv. Chakramassagen är skön och välgörande för balansering av energier samtidigt som massagen löser upp spänningar i hela kroppen.
Qigong träning är också ett stort intresse som jag har, de lugna mediativa rörelser skapar ny energi och flöde i kroppen. Liksom yogan känner man sig skönt balanserad efter ett qigongpass och alla kan ta till sig dessa enkla och välgörande rörelser.