Sofia Saglind

Terapeutisk & Klassisk massage, Healing och Kraniosakral terapi.

Med dessa tekniker behandlar jag olika smärttillstånd och besvär såsom kroppsliga spänningar,
fysiologisk stress och emotionella blockeringar som står i vägen för att vi ska kunna leva vårt liv fullt ut.
Behandlingarna är mycket avslappnande och välgörande för alla sinnen och hjälper oss att bli mer
fokuserade och närvarande i våra liv
Jag är certifierad Massageterapeut, Hud-och-Spa-terapeut, diplomerad Reiki healer samt
Friskvårdskonsult . Jag arbetar alltid utifrån ett holistiskt perspektiv, där balansen på det fysiska, mentala
och känslomässiga planet står i centrum för mina behandlingar. Jag har lång erfarenhet inom dessa
områden och behandlar både akuta besvär samt i förebyggande syfte.
Sedan 2015 utbildar jag mig till Kraniosakral terapeut och erbjuder för tillfället elevbehandlingar till
rabatterat pris.
Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.
Varmt välkommen!

Therese Bäcklin

Chakraflödesmassage,
Yogamassage

Katarina Tutturen

Massageterapeut & Friskvårdskonsult

Din kropp är ditt hus. Så tänker jag. Du behöver ta hand om kroppen på samma sätt som ett hus. Den bästa omvårdnaden för kroppen är regelbunden fysisk aktivitet som stärker och bibehåller rörlighet. Inte enbart träning två-tre gånger i veckan utan rörelse varje dag. Det är vad din kropp är gjord för och behöver.
Ibland begränsas rörligheten av spända och ömmande muskler. Då kan du behöva hjälp att lösa spänningarna och öka cirkulationen. Då är massage ett sätt att komma tillbaka till orken och lusten att röra på sig.
Förutom att lösa spänningar och öppna flöden så är det, ur ett långsiktigt perspektiv, viktigt att förstå orsakerna till spänningar och ömma muskler. Så att du själv kan förhindra att det händer igen. Av den anledningen kommer du troligen att få hemövningar att göra som har till syfte att stärka muskulaturen och öka rörligheten. Målet är att ha ett så bra hus som möjligt och därför delar jag gärna med mig mina kunskaper om musklernas funktion.
Mina redskap är massage, töjningar av muskler, pressur av spänningar och övningar. Självklart kan du få mjuk och avslappnande massage, liksom ansikts- och nackmassage.
Katarina Tutturen heter jag och är massageterapeut och friskvårdkonsult utbildad på Axelsons i Stockholm. Jag har också en utbildning som pilatestränare vid Stockholms Pilatescenter.

Varmt välkommen!

Nora Alamien

Ekologisk ansiktsbehandling, Lymfmassage

Som diplomerad ekologisk hudvårdsterapeut erbjuder jag vårdande terapeutiska behandlingar med ekologiska och naturliga produkter. Jag tror starkt på att människan bör verka i samklang med naturen, då vi faktiskt är en del av den. Mina behandlingar är anpassade därefter. Jag jobbar på ett holistiskt sätt där hela du är i fokus; själ, kropp och sinne och vi utgår efter dig och dina behov. De produkter som används är 100% ekologiska kallpressade oljor ur Organics by Saras hudvårdsserie. Dessa är effektiva, skonsamma och snälla mot miljön.