Therese Bäcklin

Massera & Balansera

Massera & Balansera

Chakraflödesmassage, Yogamassage, Energimassage på stol

Yogan kom in i mitt liv för 9 år sedan för att stanna och förgrena sig. Under 2016-2017 utbildande jag mig sen till Ayurvedisk Yogmassör och Yogisk Chakraflödesmassör.
Det är fantastiskt inpirerande att arbeta med hälsa och se hur mina klienter mår bättre för varje behandling. Yogamassagen har verkligen extra allt med oljemassage, streching och härlig ansiktsmassage som avslut. Mycket effektiv. Chakramassagen är skön och välgörande för balansering av energier samtidigt som massagen löser upp spänningar i hela kroppen.
Qigong träning är också ett stort intresse som jag har, de lugna mediativa rörelser skapar ny energi och flöde i kroppen. Liksom yogan känner man sig skönt balanserad efter ett qigongpass och alla kan ta till sig dessa enkla och välgörande rörelser.

Elin Källsmyr

Reiki & Yoga

Med lätta handpåläggningar på kroppens oliks energicenter syftar Reiki till att aktivera kroppens egna läkningsförmånga och skapar djup återhämtning. Denna djupavslappnande behandling passar dig som tex. känner dig trött, stressad och utmattad.som och med kläderna på.

Annelie Hugg

Organic Skincare & Wellness by Hugg

Ekologiska ansiktsbehandlingar & Lymfmassage

Annelie är dipl. ekologisk hudvårdsterapeut, utbildad på Axelssons gymnastiska institut.

”Hur vi mår speglar och ger uttryckt i vår hud. Som ekologisk hudvårdsteraput ser man hela individen och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv. Jag jobbar både med ditt inre och yttre genom mina ekologiska ansiktsbehandlingar samt lymfmassage och använder mig av naturliga råvaror, vegetabiliska kallpressade oljor och eteriska oljor. Produkterna ska göra nytta för huden samt vara skonsam för huden och miljön.

Jag är också dipl. yoga lärare (multistyle) genom Axelssons gymnastiska institut och den yogan jag jobbar främst med är Hatha yoga samt yoga Nidra, som är en mer djupavslappnade yogaform.”

Du hittar mig i studion varje onsdag!

VARMT VÄLKOMMEN!/ Annelie