Spabehandlingar

 
 

Aroma Relax
Marianne Larsson

Njut av en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna och ger dig sinnesro. Massagen har en avslappnande och lugnande effekt på kroppen som motverkar stress. Den ger också en god blodgenomströmming som hjälper spända muskler. Du väljer själv vilken typ av aromaolja du vill ha.

Ges även till gravida. (här använder jag mig av Me anima mama oil, som Stärker, vårdar och skyddar huden före och efter graviditeten.


60 min, 675 kr

BOKA

Aromainpackning
Marianne Larsson

Inleds med en uppiggande saltpeeling som tvättas av med en varm handduk. Därefter följer en mjukgörande inpackning i kroppsbalm, som blandas med en aromaolja. Du väljer mellan olika aromaoljor, som alla innehåller naturliga växtextrakt. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur.60 min, 795 kr

BOKA

Duo massage & ansiktskur
(priset avser båda)
Marianne Larsson

Gör en skön Duobehandling tillsammans med någon du tycker om.

Medan den ena av er njuter av en återfuktande ansiktsmask med fötterna i fotbad och en välsmakande dryck, samt en fruktbricka. Får den andra en skön spa massage på en valfri kroppssida. Sedan byter ni plats.

I behandlingen ingår även fotmassage med en fotkräm som håller dina fötter mjuka och motverkar förhårdnader.

Ni väljer själva mellan avslappnande lavendelolja, energigivande citrongräsolja, muskelmjukande vintergrönaolja, eller anticellulite olja.

120 min, 1500kr

BOKA

Duo, vuxen och barnmassage
Marianne Larsson

Kom ett barn och en vuxen och ta en avslappnande spamassage med Me Animas svensktillverkade ekologiska oljor.

20min per person.(Barnet får vara upp till 16år)

(En spaterapeut)


45 min, 550 kr

BOKA

Ekologisk ansiktsbehandling
med hand och arm-SPA
Marianne Larsson

En avkopplande ansiktsbehandling innehållande rengöring, avstressande ansiktsmassage och ansiktsmask. Därefter behandlas händer och armar med rengörande peeling. Behandlingen avslutas med avstressande hand och underarmsmassage.


75 min, 895 kr

BOKA

Ekologisk Kroppskrubb
Marianne Larsson

Här får du en skön och cirkulationshöjande kroppsskrubb med ekologiska närande vegetabiliska oljor och havssalt eller socker. Bra för dig som vill ge huden ny styrka, lyster och jämnare hudton. Med snabba, mjuka rörelser skrubbas hela kroppen för att få bort döda hudceller. Därefter tvättas skrubben bort med varma handdukar. Behandlingen avslutas med en välgörande och stärkande boddybutter som lätt masseras in över hela kroppen. Ges även till gravida.

75 min, 795 kr

BOKA

Hotstone massage
Marianne Larsson

En härlig behandling där jag använder mig av varma lavastenar från peru och olja. Deras värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.


80 min, 950 kr

BOKA

Indian Head Massage
Marianne Larsson

Huvud och axelmassage som ökar cirkulationen, förebygger migrän och balanserar nervsystemet. Löser spänningar i ansiktsmuskulaturen och reglerar överskott av värme i ansiktet. I denna behandling används mycket olja, går att göra utan men då ges inte samma effekt. Rekommendation att du medhar huvudbonad efter behandling om du vill undvika att se oljig ut i håret.


50 min, 550kr

BOKA