SOULMIND SANGHA

En sangha är en yogisk gemenskap. En tribe, ett nätverk och en safe haven för att utforska livets alla svängningar.

Under våren samlas vi en fredag i månaden för AW-yoga på ett filosofiskt tema. Efteråt stannar vi kvar och äter middag och bubblar vidare om temat för kvällen i ett litet, tryggt format. Här är allt välkommet och det som sägs i sanghan stannar i sanghan. Vi ger utrymme både för själen och för intellektet. Soul and Mind. Andligt, filosofiskt, vetenskapligt och allt däremellan. Inför varje fredag får du ett inspirationsmail på temat för kvällen. Det kan vara något lästips, ett Ted-talk, en sång eller ett mantra som får tankeverksamheten att snurra igång.

Soulmind Sangha arrangeras av Caroline Nordvall den sista fredagen i varje månad – nästa tillfälle är den 31 januari. Då handlar det om självkänsla! Vad vill du prata om i sanghan? Hör av dig med din idé till Caroline, antingen via hennes hemsida eller Facebook-eventet som du hittar här.

Om Caroline: Caroline undervisar i Yang to Yin på Yin & Yang Yogastudio. Hon har en 200 timmars-utbildning i Virya Yoga vid Nordiska Yogainstitutet och har jobbat med hälsa i över 10 år. Vid sidan av yogan läser Caroline en managementutbildning och driver en podcast om hållbarhet.

 

DATUM

Fre 31/1
Fre 28/2
Fre 27/3
Fre 24/4
Fre 29/5

TID

18.30-22:00

PLATS

Yin & Yang Yogastudio

PRIS

400kr (Middag ingår)
Bokning sker via mail här nedanför samt Swish-betalning till 12345 83 647. 
Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas vid sjukdom eller förhinder.

Följ oss på Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!