SOMMARSCHEMA & UTOMHUSYOGA

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i schemat som uppdateras kontinuerligt under terminen. Sommarschemat sträcker sig från 1 Juni till 28 Augusti. Sommaruppehåll v.28-29.

Tryck på knappen för att se aktuellt schema! Läs mer om våra klasser här nedanför. 

 

KLASSER

Läs mer om våra yogaklasser och hitta din favorit bland våra 15+ klasser i veckan.  * De flesta klasser hålls på svenska. Most classes are taught in Swedish, if you wish the teacher to teach in English please ask before the class.

Är en serie av klassiska positioner (asanas), andningsövningar (pranayama) och meditation. Vi skiner ljus på yogans holistiska egenskaper och tillämpar verktyg som kan hjälpa dig att hitta balans i kropp och sinne.

Alla välkomna.

 

Lugn och metodisk klass med stort fokus på andning och närvaro i kroppen. 
Klassen avslutas med en djupgående andningsövning inspirerad av Wim Hof.

Andningsövningen har kapacitet att släppa karmatiska energiblockeringar i kroppen där fysiologiska, emotionella och spirituella sensationer är vanliga. 

3 principer vi använder oss av är:

– allt är välkommet 
– utforska, experimentera och lek med andningen
– forcera inte men försök att ta dig igenom eventuella blockeringar 

Alla välkomna.

 

Mer information kommer.

Alla välkomna.

Här utforskar vi sambandet mellan andetag och rörelse, vi skapar ett flöde som genererar både värme, flexibilitet och styrka.  Variationer av stående och sittande positioner som avslutas med vila.

Alla välkomna

Här  ökar vi mobilitet och kroppskännedom genom rörelse med fokus på flexibilitet och att stilla sinnet. 

Alla välkomna

I Yang till Yin är balansen mellan uppbyggande och återhämtande övningar i centrum. Yang till Yin är en kombination av vinyasa flow, en mer intensiv och dynamisk yogaform, och yin som fokuserar på skön stretch och avslappning. Syftet är att både stärka kroppen och ge ny energi. I denna klass bygger du styrka och smidighet samtidigt som sinnet tränas i medveten närvaro, klassens fokus och innehåll varierar från gång till gång. Vi arbetar med flödande sekvenser och testar mer utmanade asanas (positioner) på ett lekfullt sätt. 

Alla välkomna

 

Yin-yoga är en återhämtande praktik som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne.  Här är det bindväven som stimuleras och töjs och vi stannar 5-10 minuter i varje rörelse, så att en töjning av vår bindväv kan ske skonsamt. Bindväven finns i hela kroppen och håller samman samtliga organ och muskler. 

Vi lägger fokus på stora muskelgrupper såsom höfter, säte, bröst, rygg och axlar.  Vi skapar ökad medvetenhet och lugn. 

Alla välkomna

 

Är en lugn yogaform där du vilar i sköna och återhämtande  positioner som återställer och balanserar kroppens energisystem.  Vi använder oss av bolsters, block och filtar för att skapa de bästa förutsättningarna för  kroppens alla muskler att kunna få maximal avspänning. 

Vi stannar länge i varje rörelse, 10-15 minuter. Syftet är att låta kroppen slappna av på djupet och aktivera det parasympatiska nervsystemet. 

Alla välkomna

Ett skönt söndags flow. En klass som kombinerar andetag och rörelse för att skapa ett flöde. Tynd länggs på att få lyssna in till kroppen för att  en balans mellan ansträngning och lätthet. 

Alla välkomna

Är framtagen för att skapa ett jämnt flöde i hela ditt system där andning och rörelser förenas i full närvaro. Vi jobbar med långsamma, medvetna rörelser, sittande och liggande på mattan under hela klassen. 

Alla välkomna!

Följ oss på Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!