CITYRETREAT

Våren 2022

Längtar du också efter en näringsrik paus?

En paus där du kan släppa allt och bara ta emot återhämtning, inspiration och ny kraft.

Välkommen till vårt city-retreat där du får känna dig fullkomligt hållen, så att du kan andas ut och rikta din närvaro inåt. Låt dig själv landa in i lugnet under den mörkaste tiden på året och fylla på med ljus inuti så att du kan möta vintern kraftfull och skinande. Du är välkommen precis som du är och får utforska dig själv genom yogan helt i din egen takt. 

Vi möts fredagkväll  för en välkomstcirkel där vi sätter vår egna intention för helgen. En mjuk yoga där du får släppa veckan som gått och skapa utrymme för det som kommer. 

Lördagen inleds med att väcka kropp och sinne med flödande dynamisk yoga. Resten av dagen lär vi oss mer om yogans effekter på kropp och sinne. Vi dyker in i våra innersta kammare och ställer frågor som lockar fram dina viktigaste svar. Om din inre värld är i kontakt så kan du vara i kontakt med omvärlden. Utrymme ges också dör möten i stilla samtal och reflektion. Dagen avslutas med lugn yoga och Yoga Nidra som hjälper oss att landa i kroppen. 

En hälsosam och näringsrik lunch samt fika ingår.

För vem är detta retreat? Passar både för dig som är nybörjare och för dig som har tidigare erfarenhet av yoga eller mindfulness.

Allt du behöver veta

Fredag 18:00 – 20:00 (dörren öppnas 17:45) 

Lördag 9:00 – 16:00 (lunch ca 12:00-13:00)

Din investering: 1.370 kr (priset inkluderar lunch och fika) 

Ta med bekväma kläder. Egen meditationskudde, filt och yogamatta om du har. Annars finns mattor och filtar att låna.

Övernattning Sker på egen bekostnad. Om du inte kommer från Stockholm kan vi ge tips på hotell eller vandrarhem.

Anmälan

Anmälan till retreatet är bindande med 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal. 

Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid eventuell avbokning men kan överlåtas. Skulle vi ställa in retreatet på grund av för få deltagare, betalas givetvis hela anmälningsavgiften tillbaka. Vid utebliven närvaro utgår full debitering.

Följ oss på Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!