WORKSHOP:

DEEP RECHARGE & YOGA NIDRA

Den finaste gåvan du har att ge, kan du ge den till dig själv? 

Under denna workshop får du öva på att bara vara vara och att ta emot det värdefullaste. Din närvaro. I hela två timmar släpper vi allt görande och sluter ögonen för att njuta av stillhetens visdom som en inre vaggning.

Denna kväll ligger fokus på återhämtning, inre läkning och att balansera kroppens energisystem. Vi utforskar delar av yinyoga och restorative yoga som verktyg för att stötta oss igenom hösten. 

Under yogan stannar vi lite längre i sköna positioner, ger kroppen stöttning med intentionen att släppa spänningar och ge kroppen maximal avslappning. Sista halvtimmen ägnar vi åt Yoga Nidra, vilket kan översättas till ”yogisk sömn” en form av guidad meditation som utförs liggande. 

Lärare

Anna Åkerlund brinner för att förmedla sin kunskap med värme på ett lättillgängligt sätt med ett hjärta som slår extra för yogans terapeutiska effekter. Anna är utbildad yogalärare (ERYT-500) enligt Yoga Alliance inom Hatha yoga, Yoga Therapy & linjering, Yin Yoga, Medicinsk yoga, Myofascial release therapy, Akhanda Yoga, Lunar Yoga och Yoga Nidra. 

Varmt välkommen önskar Anna & Yin & Yang Yogastudio!

DATUM

Våren 2022

TID

17.30-19.30

PLATS

Yin & Yang Yogastudio

PRIS

385kr