ONLINE MORGON YOGA

Denna morgon klass är till för dig som vill möta dig själv där du är och med självkärlek skapa nya rutiner som kan göra yogapraktiken till en del av din vardag. 

Vi startar dagen med en mjuk yogaklass som stärker dig både inuti och utanpå. Tillsammans utforskar vi verktyg för att öka vår flexibilitet och att slappna av, både fysiskt och mentalt. En morgonstund där du får kvalitetstid med dig själv. När vi lyssnar på kroppen blir det lite lättare att förstå vad vi behöver för att skapa balans i livet även utanför yogamattan. 

Från den traditionella Hathayogans visdom praktiserar vi asana (fysiska yogapositioner), andningsövningar (pranayama), meditation och lär oss mer om yogisk filosofi. 

Både nyfikna nybörjare och dig som hållit på ett tag och vill gå djupare välkomnas.

Om Anna: Anna Åkerlund brinner för att förmedla sin kunskap med värme på ett lättillgängligt sätt med ett hjärta som slår lite extra för yogans helande och terapeutiska effekter. Anna är utbildad yogalärare (RYT-500) enligt Yoga Alliance inom Hatha yoga, Yoga Therapy & alignment, Yin Yoga, Medicinsk yoga, Akhanda Yoga och Yoga Nidra.

Varmt välkommen önskar Anna & Yin & Yang Yogastudio!

DATUM

Tisdagar April-Augusti

TID

09-10 
( Morgon )

PLATS

Yin & Yang Yogastudio

PRIS

Online Drop-In 90kr
Online 5ggr 425kr
Sommarkort
Gratis för vårdpersonal (mejla yyyogastudio@gmail.com senast 24 tim innan klass)

Följ oss på Instagram