Om OSS

Malin Johansson

Ägare till Yin Yang Yogastudio i Stockholm & Rawsomedays i Skövde. Dessutom Friskvårdskonsult, Coach & Raw Food Chef

Jag är från början en småstadstjej med stora drömmar! Jag tror nämligen att alla drömmar går att förverkliga bara viljan och modet finns där. Vi har inte alltid de bästa förutsättningarna att ta oss dit vi önskar men tankens kraft är avgörande och har gett mig mod att följa mitt hjärta. Sommaren 2016 startade jag Yin & Yang Yogastudio, en dröm jag har haft i många år. Min passion i livet är att sprida medvetenhet till vår egna kropp och uppmärksamma individens egna värde. Det är lätt att glömma bort sig själv och ge mycket till dem vi tycker om. Men för att kunna ge till andra är min tro att vi måste börja med oss själva. Jag med teamet på Yin & Yang Yogastudio vill erbjuda Dig en helhet, en blandning mellan kreativitet och stillhet i en skön och rolig mix. Vi tror att balansen hjälper oss att nå vårt fullaste potential, ditt unika uttryck, och vi vill finnas där för Dig längs vägen. Hos oss hittar du därför ett stort utbud av yogaklasser för stillhet och rörelse, kreativa workshops där vi får befinna oss i ett prestationsfritt skapande och behandlingar som ger Dig lite extra krydda i vardagen. Allt för att påminna dig om att ta hand om Dig, att Du är värdefull.

Varmt välkommen, precis som du är, till oss på Yin & Yang Yogastudio!

Anna Åkerlund

Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Flow, Morning Flow, Yoga Flow

With the aim of spreading love and healing through the expression of yoga, Anna believes that yoga is for everyone regardless of body type, background or physical experience. Anna started practicing more than 10 years ago and went through a blessing of a burn-out which opened her eyes to the holistic aspect of how yoga is both movement medicine and soul therapy.
Today she is teaching courses, workshops and studio classes in Stockholm as well as our yoga retreats in Bali and Brazil.
Her classes are infused with warmth, playfulness and a depth that inspires you to connect beyond the surface.

Anna Hedelin

Hatha Yoga, Restore and Recharge, Yang to Yin

Yogan har betytt väldigt mycket för mig och mitt välmående. Den har funnits där som en trygg pelare att stötta sig mot när livet har varit som svårast. 

Det jag vill är att förmedla hur yogan kan vara ett verktyg till att må bättre både fysiskt och psykiskt. Kroppen påverkar sinnet och sinnet påverkar kroppen. Tillsammans med yogan kan vi skapa en medvetenhet om vad just du som individ behöver. 

Jag har min grundutbildning i Hatha yoga 200 timmar, certifierad enligt Yoga Alliance. 

Vi lever i en värld fylld av brus och intryck. Yogan hjälper mig att sortera och hantera dessa intryck när det blir överväldigande.  Allra bäst mår jag när jag har tillgång till att yoga i naturen! Yoga, djur och natur får mig att känna mig hemma.

Jag tycker att yoga ska vara enkelt och lättillgängligt. I studio, hemma eller när du väntar på bussen. Det kan vara i form av rörelse, svett eller styrka. Precis som det kan vara att hitta andetaget och lyssna inåt i en vilsam position. Kom och utforska vad yoga är för dig! Du är välkommen precis som du är. 

Josefina Edlund

Yang to Yin

Lotta Kåberg

Restorative Yoga & Yin Yoga

Yoga för mig är att vila i rörelse. Positioner och andning är verktyget att öva medveten närvaro, att stilla sinnet. Det lär dig att lyssna på din kropps signaler och känna efter vad du behöver. Med den kunskapen kan du göra kloka val på livets väg.

Yogan kom till mig för många år sedan och längtan att sprida kunskapen om de åtta delarna i den yogiska filosofin tog mig till studier i Yoga Mindfulness, sandana yoga, med Bikash Acharya. Nu arbetar jag med ledarutveckling, livscoaching och yoga.

Restorative är självvård. Att möta sig själv där man är. Att hitta andetaget i kroppen. Låta andningen och kroppen förenas. Välkommen att stilla sinnet och hitta till dig själv. 
Namaste!

Caroline Nordvall

Yang to Yin

Jag kom i kontakt med yogan för över 10 år sedan. Då praktiserade jag ashtanga yoga, och på den tiden var yogan för mig synonymt med ett träningspass fullt av svåra positioner. Vilken egoboost! Men med tiden började jag förstå att yoga handlar om det rakt motsatta. Om att hitta det mjuka, inkännande, om att släppa sitt ego, sin kontroll och om att utmana sitt tålamod. För mig handlar yoga om kärlek. Om att känna sig tillfreds med livet, trygg i sig själv och att känna samhörighet med andra människor. Genom mjuka yogaformer som medicinsk yoga och yinyoga har jag dessutom insett kroppens och nervsystemets enorma behov av vila.
 
I dag undervisar jag framförallt i Yang to Yin. Mina klasser är inkännande och meditativa, men samtidigt fysiskt utmanande med stort fokus på biomekanik och teknik. Jag har en 200 timmars-utbildning i Virya Yoga vid Nordiska Yogainstitutet och även 10 års erfarenhet som personlig tränare, massageterapeut och pilates-instruktör, samt är diplomerad coach. Ju mer jag lär mig, desto mer vill jag veta om kroppen, nervsystemet och hjärnan. Jag är även omåttligt intresserad av ljud och ljud och vibrationer, vilket salen på Yin & Yang är som gjord för. Titta förbi på en klass så skapar vi magi tillsammans!

Sara Brant Lundin

Hatha Yoga, Yin Yoga

Yogapraktiken är ett sätt att vara med mig själv och den ger mig en känsla av att vara hemma. Den hör ihop med hur jag svarar till vad som händer i mitt liv, som ett verktyg för att komma i kontakt med vad som är bortsett från gamla erfarenheter, rädslor och förväntningar. Den utgör ett redskap som hjälper mig att se mig själv som jag är med alla mina olika sidor.
Att ta hand om sitt inre är lika viktigt som att ta hand om sin fysiska kropp. Det ena kan inte vara utan det andra och att som lärare få vara en del av människors resor är fascinerande och otroligt givande. Jag känner hur min förståelse och kunskap utvecklas och fördjupas för varje gång jag undervisar.

Jag undervisar dynamiska klasser inom Hatha-yoga och yin-yoga. I min undervisning vill jag bjuda in till en öppenhet att lyssna till din egna kropp.

Klasserna har fokus på andning och närvaro. Därigenom kommer vi närmre vår egen intuition och kan därför göra självständiga val för vår praktik.

Matilda Hedman

Strong Flow

Matildas yogaresa började för över tio år sedan, men det var inte förrän på en av hennes resor till Indien som den blev en del av hennes vardag. Sedan dess har hon kombinerat olika typer av yoga med dans, qigong, reiki och andningsarbete och hon är alltid förvånad över magin som händer när kroppen och andetaget rör sig tillsammans.

Syftet med hennes klasser är att uppleva flödet – den förkroppsligade medvetenheten om att vara levande och närvarande i nuet. Hennes undervisning är intuitiv och fokuserar på självläkning och balansering av energier. Klasserna är både smidiga och starka, vilket ger utrymme för din egen intuitiva vägledning.

Hon är övertygad om att kroppen alltid frågar efter vad den behöver, vi måste bara lära oss att lyssna på den med kärlek och medkänsla

Malin Svanholm

Yoga Flow & Lärare Yogalärarutbildning

I mig har det alltid bott en längtan efter helheten – känslan av att allt är ett. Yogans fysiska del såväl som meditation och filosofi, hjälper mig att finna helheten inuti mig själv. Yoga är för mig redskap för att leva livet fullt ut. 

Jag är delägare i Vaxholm Yogacenter, undervisar och skriver om yoga, och är författare till Happy, healthy, holy – den yogiska vägen till ett helt och hållbart liv. Min utbildning är E-RYT 500 Master degree inom ISHTA-yoga. 

Att undervisa ligger mig varmt om hjärtat efter många år som yogalärare och tidigare grundskollärare och danspedagog. Tillsammans med min familj – make och tre barn, har jag rotat mig i Vaxholm, men är också deltidsboende i Steninge i Halland.

Annaf Åhlgen

Lärare Yogalärarutbildning

I yogan hittade jag hem. Här får jag ställa de stora frågorna, här finns verktygen för att stilla min oro i kropp och själ och här finns utrymmet får såväl de stilla tårarna som det stora skrattet. Har de senaste 15 åren arbetat heltid som yogalärare.

 

Min utbildning där är E-RYT 500, Masters degree. Jag fortsätter att fördjupa mig inom Yoga Nidra och Restorative. Förutom att undervisa och föreläsa i och om yoga, arbetar jag som doula/ förlossningscoach.

Bakgrund har jag som bibliotekarie och Informatör. Har studerat en hel hop saker. Läser ohemult mycket. Gärna Fantasy, gärna om religion. Jag har 5 barn och är gift med dess far. Med oss bor två katter, som kör hänsynslöst med mig.

Följ oss på Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!