NYBÖRJARKURS FEM GÅNGER

 

Är du nyfiken på yoga? Eller har du yogat ett tag och vill dyka djupare? Vi vill erbjuda dig en värmande start på kommande vintertid och dedikerar fem veckor till att lära oss mer om yoga.

Under dessa fem kurstillfällen kommer vi i en liten grupp, tryggt gå igenom delar av Ashtanga Yogans första serie. Du guidas igenom solhälsningar, stående, sittande och avslutande positioner med fokus på andetag, rörelse och blickfokus. Vi ämnar att genom rörelse blicka inåt och landa i stillhet. Praktiken är flödande, värmande genom dynamiska rörelser och med regelbunden praktik skapar den en meditation i rörelse. Vi använder oss av yogiska verktyg för att att hantera stress och finna balans i kropp och sinne.

Ingen förkunskap krävs – alla kan yoga!

Jasmin Hedlund startade sin egen praktik i Ashtanga Yoga för ca 6 år sedan och föll pladask för metoden. Jasmin har gått Ashtanga Yoga Apprenticeship för Laruga Glaser på Yogayama Stockholm där hon också assisterar och undervisar på Mysore programmet. Jasmin driver idag företaget Health by Jasmin där hon föreläser inom ayurveda och undervisar ashtanga yoga. ॐ Jasmin erbjuder också utvalda ayurvediska massager som ges med omsorg. Dem är mjuka, avslappnande och återhämtande behandlingar som alla grundar sig på ayurvedans principer av att se kropp och sinne som en helhet.

Vi önskar dig varmt välkommen till yogamattan den 20:e november!

Image


KURSDATUM
Tis 20/11
Tis 27/11
Tis 4/12
Tis 11/12
Tis 18/12


TID
KL 16:30-17:45


VAR
Yin & Yang Yogastudio

PRIS
1250 kr

BOKA