KOMMUNIKATION SOM SKAPAR KONTAKT 

 

Kommunikation som skapar kontakt - En introduktion till Non-Violent Communication, med Sandra Geitz.

Hur kan vi uttrycka oss ärligt och samtidigt ta emot den andra empatiskt? Hur kan vi se livet och det vackra bakom saker människor gör eller säger som väcker smärta eller ilska i oss? Hur kan vi medvetet kommunicera så vi skapar kontakt och förståelse istället för konflikt och separation?

Jag erbjuder en introduktion till NonViolent Communication, ett språk byggt på kontakt med livet inuti dig och den andre – empatiskt lyssnande och ärligt uttryck, skapat av Marshall Rosenberg.

Våld skapas när vi upplever oss inte ha en annan utväg och när vi använder ett språk byggt på skuld, förväntningar, kritik, fördömande och krav stänger vi ner de naturliga flödet av att frivilligt vilja bidra till andras välmående. Vägen till fred är därför via förståelsen och kontakten med våra universella mänskliga behov vilket erbjuder oss valmöjligheter. (www.cnvc.org)

Vi kommer att utforska detta transformerande språk med fokus på våra mänskliga universella behov, de fyra stegen till kontakt, konsten att lyssna och allt vad livet spontant erbjuder oss i stunden!

Jag arbetar med visuella redskap för klarhet, demonstrationer av era exempel för en fördjupad förståelse, övningar för en egen upplevelse, delande för integration samt verktyg för dagliga livet berikande för alla dina relationer - med dina barn, partner, familj, vänner, kollegor, chef, anställda och inte minst med dig själv!

Din investering: Jag erbjuder workshopen för 370 kronor/person men med en glidande skala från 300-450 kronor. Beroende på dina möjligheter att betala kan du, utan förklaring, välja att ge eller ta emot. Betalningen sker på plats antingen kontant eller via Swish.

Kontakta mig för eventuella frågor: sandra@geitz.com Kort om mig som tränare: Jag är uppvuxen på Gotland men sedan två år bosatt med min partner i Barcelona, där jag arbetar som Coach och fasilitator i Kommunikation, Meditation och Inquiry. NonViolent Communication har varit en enorm gåva för mig. De har gett mina relationer ett större djup med mer intimitet och ärlighet samt redskap till att resolvera konflikt på ett sätt så att relationen kan växa och kontakten fördjupas. Jag är nu på resan att certifiera mig som en tränare i CNVC. För mer information om mig eller mitt arbete besök gärna min hemsida: www.geitz.com

Hjärtligt Välkommen önskar Sandra Geitz och Yin & Yang Yogastudio!


KURSDATUM
Ons 15/5

TID
Kl 18-21

VAR
Yin & Yang Yogastudio

PRIS
370kr

BOKA