MINIRETREAT PÅ FRÖTUNA GÅRD

 

En helg för dig i en charmig herrgårdsmiljö som bjuder in till stillhet. Andas in och fyll dina sinnen med yoga, meditation och kreativ närvaro till din rytm bara en knapp timme från Stockholmspulsen.

Alla behöver ett break i vardagen. Här får du tid för att andas, känna kroppen, känna dig själv och inspireras.

YOGA OCH MEDITATION PÅ DITT SÄTT
Alla kan yoga och ny som van i yogavärlden är det här dagar för dig. Medvetna rörelser, andning och inslag av total tystnad för dig närmare dig själv, din kropp och den gyllene närvaron - det där vi alla söker mer av.

Du får en härlig mix av olika yogastilar som hatha, mjuk vinyasa, yin, pranayama, restorative och terapeutisk yoga anpassningsbar efter din kropp och förmåga. Yoga som är lättillgängligt för dig.

Helgens workshop guidar dig till närvaro via kreativitet på ett prestationsfritt sätt med enkla och roliga övningar i färg, form och måleri.

Mellan yoga och meditationspass kan du besöka relaxavdelningen, Frötunas hamam, för att lyxa till det lite extra. Du ges också egen tid till att göra precis det du känner för.

FANNY LARSSON är internationellt certifierad yogainstruktör i hatha, yin, restorative och terapeutisk yoga och har guidat klasser och workshops både i Sverige och runt om i världen. Med sin bas inom fridykning har hon en djupgående utbildning i andningstekniker (pranayama). Hon är även verksam konstnär och arrangerar workshops, kurser och retreats i medveten närvaro, yoga, meditation och kreativt, närvarande uttryck.


DATUM

22-24 mars 2019.
Ankomst fredag kl 15.00
Avfärd söndag kl 15.00.

VAR
Frötuna Gård, Uppsala

PRIS
5795 kr för del i dubbelrum (6095 kr för enkelrum).
EARLY BIRD - 4795 kr fram tills den 25 november 2018 (5095 kr för enkelrum).

PRISET INKLUDERAR - Helpension med frukost, lunch, middag, förmiddags, eftermiddags och kvällsfika (vegetariskt och fritt från laktos och raffinerat socker).

- Fyra yogapass

- Fyra meditationspass varav ett i Orangeriet

- En kreativ workshop

- Tillgång till Frötunas spaavdelning/hamam

BOKA DIN PLATS
Begränsat antal platser och ett minimiantal på 12 deltagare. Anmäl dig senast den 15 februari 2019.

KONTAKT
För frågor och anmälan kontakta -
Fanny Mobil: 0708342002
Email: fanny_larsson@live.se

www.yogitreat.se

BOKA