Succén är tillbaka! 3ggr Grundkurs i Handstående, Start – 26:e april

Vår senaste kurs i handstående visade sig bli fullbokad och nu planerar vi inför en ny omgång! Taggad på handstående?

Tycker du det är superläskigt, har du kört fast i träningen eller är du bara sugen på att se livet ur ett nytt perspektiv? Kanske har du varit på någon tidigare handstående workshop och vill ta dina nyfunna kunskaper till nästa nivå? Vare sig de är din barndomsdröm eller ett färskt nyårslöfte så är detta ett ypperligt tillfälle att sopa alla ursäkter under mattan och boosta din balansresa ordentligt.

Under 3 tillfällen kommer vi i lugnt tempo djupdyka i handståendekonsten och bryta ner alla rädslor och frågor till logiska principer, övningar och inspiration så att du får med dig allt du behöver för att fortsätta träna och utvecklas.

En kurs som denna är ett perfekt nöje att dela med någon du tycker om, kanske en kompis, din sambo, mamma, pappa, din dotter eller son eller någon annan du vill slå klackarna i taket tillsammans med.

Jonathan Morell är utbildad handstående-artist på Ecole National de Cirque i Montreal, Kanada och har därefter jobbat i flera år som cirkuslärare, bl.a på Cirkus Cirkörs gymnasieprogram och Cirkushögskolan i Stockholm. 

NÄR: 26:e, 27:e & 29:e april
TID: Tors kl 19:00-21:00, fre kl 19:00-21:00 & sön kl 15:00-17:00.
VART: Yin & Yang Yogastudio
PRIS: 1200kr för allt tre tillfällen, kommer ni två så får ni 350kr rabatt.

Anmälan till: yyyogastudio@gmail.com

Varmt Välkommen!

BOKA