KROPPSBEHANDLINGAR


 

Ayurvedisk Yogamassage Helkropp 60 min
Therese Bäcklin

Den optimala helkroppsbehandlingen, inkl. kortare huvud- och ansiktsmassage.

Yogamassage är en aktiv helkroppsmassage är där stretching är i fokus för att frigöra blockeringar och muskelspänningar i kroppen. Massage, streching och andning kombineras vilket balanserar kroppen och skapar flöde i hela kroppen. Mothjälper stelhet, ryggproblem, axel, nacke, skuldror mm.

Utföres på madrass.

60 min, 700kr

BOKA

Ayurvedisk Yogamassage Helkropp 75 min
Therese Bäcklin

En härlig helkroppsmassage där stretching är i fokus för att frigöra blockeringar och muskelspänningar i kroppen. Massage, streching och andning kombineras vilket balanserar kroppen och skapar flöde i hela kroppen. Mothjälper stelhet, ryggproblem, axel, nacke, skuldror mm.

Utföres på madrass.

75 min, 850 kr

BOKA

Ayurvedisk Yogamassage Helkropp 90 min
Therese Bäcklin

Längre huvud och ansiktsmassage samt maximalt antal stretchar. Massagen sker med uppvärmd sesamoljan och kalmuspulver (en tusenårig medicinalväxt) som kan användas vid behov och vid stela muskler.

Yogamassage är en aktiv helkroppsmassage är där stretching är i fokus för att frigöra blockeringar och muskelspänningar i kroppen. Massage, streching och andning kombineras vilket balanserar kroppen och skapar flöde i hela kroppen. Mothjälper stelhet, ryggproblem, axel, nacke, skuldror mm.

Utföres på madrass.

90 min, 950 kr

BOKA

Ayurvedisk Ryggmassage
- Kati Chikitsa
Jasmin Hedlund

Kati chikitsa är en traditionell ayurvedisk ryggbehandling med lätt oljemassage och värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma tygbollar fyllda med örter och oljor. Är som balsam för stela ryggar och axlar.

Inkluderar 5 min vila.

60 min, 695 kr

BOKA

Ayurvedisk massage - Abhyanga
Jasmin Hedlund

Abhyanga är en mycket behaglig helkroppsmassage med varm sesamolja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter.

Inkluderar 5 min vila.

60 min, 695 kr

BOKA

Ayurvedisk massage - Marma
Jamsin Hedlund

Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess.

Inkluderar 5 min vila.

60 min, 695 kr

BOKA

Ayurvedisk massage - Vishesh
Jamsmin Hedlund

Vishesh är en lite kraftigare helkroppsmassage där trycket ökar jämfört med abhyanga. Vishesh har abhyangans effekter men kan också lösa djupt liggande spänningar. Det ökade trycket i de svepande rörelserna stimulerar musklerna. Behandlingen förbättrar cirkulationen och frigör slaggämnen på djupet. Avslappnande och skön för den som känner sig tung i kroppen.

Inkluderar 5 min vila.

60 min, 695 kr

BOKA

Chakraflödesmassage Helkropp
Therese Bäcklin

En mycket kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen. Massagen påverkar dig både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den ger kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiskt och psykiskt.

Den rekommenderas vid muskelvärk, trötta stela ben, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem.

Må bättre, kom mer i balans och få en djupare närvaro i kroppen.

60 min, 650 kr

BOKA

Chakraflödesmassage inkl. balansering
Therese Bäcklin

En mycket kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen.. Den ger kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiskt och psykiskt.

Behandlingen innefattar även chakrabalansering och healing. Rekommenderas vid:
muskelvärk, trötta stela ben, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem.

70 min, 750kr

BOKA

Energimassage på stol
Therese Bäcklin

Energimassagen utförs sittande med kläder på efter ett speciellt mönster som följer akupunktursystemet. Med tryck, skakningar och tumtekniker på rygg, axlar, armar och huvud genomförs massagen som stimulerar blodcirkulation och immunförsvaret vlket sätter fart på kroppens energiflödem opch självläkningssystmet.

(förebygga problem i hela kroppen, med bland annat värk i nacke, rygg, axlar, armar, händer och huvud).

25 min, 350 kr

BOKA

Friskvårdsmassage Halvkropp
Therese Bäcklin

En halvkroppsmassage som mjukar upp hård och ömma muskler. Lämplig för dem som har problem och ont i nacke, axlar och rygg som t ex uppkommer från ensidigt kontorsarbete. Genom massagen frisätts hormonet oxotycin som har en lugnande inverkan och sänker blodtrycket. Massagen stimulerar blodcirkulationen och gör spända muskler mjuka och elastiska. Stärker också immunförsvaret samt rensar ut slaggprodukter. En perfekt behandling för dig som tränar eller är allmänt stel. Triggerpunktbehandling inkluderas i massagen vid behov och önskemål.

30 min, 400 kr

BOKA

Klassisk massage 30min
Jasmin Hedlund

Traditionell klassisk svensk massage. Helkropp eller delar av kroppen efter behov. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

Går även att kombinera med kroppsinpackningarna.

45 min, 350 kr

BOKA

Access Bars-behandling
Caroline Brahme

Har du mycket tankar som snurrar och skapar stress och oreda inom dig? Behandlingstekniken Access Bars är en djupt avslappnande och utrensande energibehandling.

Under en Access Bars-behandling får du mjuk beröring på 32 punkter (bars) på huvudet och i ansiktet. Dessa påverkar hjärnans nervsystem och gör att du kan släppa det som begränsar dig. Barspunkterna lagrar den elektromagnetiska delen av alla tankar, idéer, attityder, beslut och övertygelser som du någonsin har haft om någonting. Områden som rör t.ex glädje, medvetenhet, läkning, lugn, åldrande, tid, kontroll, pengar, kreativitet, kroppen, sexualitet. Tankar, idéer och attityder kring dessa skapar i sin tur begränsningar som inte tillåter oss att vara fria i livet. En Access Bars behandling är som att storstäda i ditt mentala inre. Efter denna utrensning finns det plats för nytt, och du känner dig klarare och friare.

Många upplever; att tankebruset tystnar, att de sover djupare, att deras relationer förbättras, att de befrias från spänningar i kropp och sinne, att blockeringar orsakade av uppbyggd rädsla, vrede, frustation och utmattning frigörs, att koncentration och fokus förbättras, att de får en större känsla av frid och välmående. Alla kan ta emot Bars oavsett tillstånd, behandlingen är effektiv mot stress, utmattning och kronisk värk.

Bars är en internationellt beprövad metod sedan mer än tjugo år tillbaka. Den har förändrat 1000-tals människors liv världen över och är grunden i Access Consciousness, skapat av Gary Douglas, läs gärna mer på www.accessconscoiusness.com

Vad kan du få ut av en Barsbehandling?
- reducerar stress, spänningar, rädsla och oro
- tystar tankebruset
- hjälper vid sömnbesvär
- ökar din energi, koncentration och inlärning
- minskar självdömande och negativa tankar
- klarare i tanken och lättare att göra val
- ökad livsglädje och lätthet i livet
- spänningar i kropp och medvetande lättar
- du blir mer av dig själv och skapande av ditt eget liv
- hjälper vid kronisk värk

Jag som ger behandlingen heter Caroline. Jag brinner för hälsa och läkande och att hjälpa människor att nå sin fulla potential.

70 min, 750kr

BOKA