KREATIV KICKOFF!

ÄR DU NYFIKEN PÅ ATT BÖRJA MÅLA?

"Jag tror att alla kan lära sig att måla och att kreativitet är både en viktig och rolig del i vårt välmående."

Nu har du återigen chansen att vara med på en introduktion av det jag kallar för närvarande och prestationsfritt måleri. I all sin enkelhet, såklart.

Vi går igenom olika målartekniker som demonstreras live på en stor tavla. Du får också lära dig hur du på bästa sätt använder akrylfärg och hur man blandar till önskad kulör. Genom kreativa övningar guidas och introduceras du på ett lätt och roligt sätt till hur du kan måla och uttrycka dig med färg. Du kickstartar din kreativa sida med nya verktyg och idéer som är både roliga och nedvarvande.

En inspirerande workshop med fokus på glädje och närvaro i den kreativa processen, och som alltid, helt fri ifrån prestation. Även perfekt som introduktion om du är nyfiken på kommande workshops.

Du behöver inga förkunskaper för att vara med och passar både dig som är helt ny inom måleri och dig som är mer erfaren och nyfiken på ett helt nytt sätt att måla på. Även du som gått tidigare workshops eller kurser kommer få nya tekniker och inspiration.


KURSDATUM
Lördagen den 20/10


TID
KL 13:00-16:00


VAR
Yin & Yang Yogastudio

Din investering
1190 kr
I priset ingår följande:
* Allt material som akrylfärg, penslar, canvasduk och redskap
* Egen ateljéplats
* Demonstrering av olika målartekniker
* Mycket tid för frågor och personlig guidning
* Fika

ANMÄLAN
För att vara med anmäler du dig via mail till fanny_larsson@live.se och betalar i samband med detta in 500 kr till BG 856-6523. Skriv ditt namn+okt. Resterande 690 kr betalas in senast 18 oktober. Anmälan är bindande och återbetalas ej men skulle du få förhinder kan någon annan gå i ditt ställe.

FRÅGOR?
För alla frågor och funderingar är du hjärtligt välkommen att skriva en rad till mig!
/Fanny Larsson fanny_larsson@live.se

BOKA