KREATIV KICKOFF!

ÄR DU NYFIKEN PÅ ATT BÖRJA MÅLA?

Längtar du efter att bli kreativ men har svårt att komma igång? Kom och kickstarta det nya året och lär dig att måla med lätthet, glädje och närvaro! Prestation, klump i magen, förväntningar, jämförelse, resultat, brist på tid, brist på inspiration och kreativitet och att bara inte veta hur man ens ska börja bli mer kreativ. Jag vet hur frustrerande det är. Därför bjuder jag in dig till att hitta tillbaka till glädjen i skapandeprocessen med enkla och effektiva guidade steg. Du får prova på och lära dig: 10 olika målar tekniker Hur du målar en tavla Verktyg för att kickstarta din kreativa process Knep på hur du använder akrylfärg Övningar för att släppa på prestation och bli mer närvarande Du får också live demo på hur en stor tavla målas från början till slut.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att vara med!

Jag som kommer att instruera dig heter Fanny Larsson, jag är entreprenör, konstnär och yogalärare som vill inspirera dig till ett lugnare, mer närvarande och välmående liv på ett lätt och avspänt sätt.

Metoderna du kommer lära dig har hjälpt mig och tusentals människor till ett kreativare och mer närvarande liv. De har räddat mig och fått mig att gå från stressad och deprimerad i min vardag till att känna livsglädje, energi, kreativitet och framförallt lugn.

Så om du känner att du vill återuppleva din glädje och kreativitet är du varmt välkommen på Kreativ Kickoff!


KURSDATUM
Lördagen den 29/12


TID
KL 13:00-16:00


VAR
Yin & Yang Yogastudio

Din investering
1270 kr
I priset ingår följande:
* Allt material som akrylfärg, penslar, canvasduk och redskap
* Egen ateljéplats
* Demonstrering av olika målartekniker
* Mycket tid för frågor och personlig guidning
* Fika

ANMÄLAN
För att vara med anmäler du dig via mail till fanny_larsson@live.se och betalar i samband med detta in 500 kr till BG 856-6523. Skriv ditt namn+okt. Resterande 690 kr betalas in senast 18 oktober. Anmälan är bindande och återbetalas ej men skulle du få förhinder kan någon annan gå i ditt ställe.

FRÅGOR?
För alla frågor och funderingar är du hjärtligt välkommen att skriva en rad till mig!
/Fanny Larsson fanny_larsson@live.se

BOKA