DONATIONSBASERAD YOGAKLASS

"TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD"

”Tillsammans gör vi skillnad”

Tillsammans med Yin & Yang Yogastudio och Nordic Productions Ocean-ambassadör och yogalärare Sofie Simonsson, anordnar vi en donations baserad yogaklass 8/2 där donationen går oavkortat till Nordic Ocean Watch Sweden, ett miljökollektiv som arbetar för att ta vara på havet. 
 
Klassen inspireras av havet och dess livskraft där ebb och flod är en del av det naturliga flowet. Vi låter intentionen flöda igenom kropp och själ med rörelse, ord från hjärtat och vackra toner i ett härligt Vinyasa flow. 
 
Om Nordic Ocean Watch:
”Vi är ett miljökollektiv som jobbar för att ta vara på havet. Om vi ska ha ett levande hav i framtiden och bevara havet som en livgivande kraft måste vi alla bidra. Genom att ge havet en röst och visa vägen till en bättre och mer miljövänlig livsstil, skapar vi tillsammans havsambassadörer och vardagshjältar. Bra för havet, bra för dig: tavaha!” 
 
Om Sofie Simonsson:
”Yoga och surfing är mina stora passioner och genom dem uttrycker jag mig själv och min kärlek till världen. Både Yoga och surfing handlar för mig om att vara i nuet, lära känna sig själv och upptäcka livet. Kärleken till havet förde mig samman med Nordic Production, vilka jag representerar som deras Ocean ambassador där vi tillsammans arbetar för havet, för mig är det viktigt att göra vad jag kan, litet som stort för en bättre värld.”
 
Mer info:

Varmt välkommen önskar Sofie, Nordic Ocean Watch & Yin & Yang Yogastudio!

DATUM

Lördag 
8/2

TID

11-12:30

PLATS

Yin & Yang Yogastudio

PRIS

Valfritt belopp