Detox Kickoff med Fanny & Malin

Vi tror på att välmående börjar infrån. Därför bjuder vi in dig till en inspirerande och näringsrik cocktail gjord på yoga, meditation, närvaro och gladmats-detox för att fylla kropp och själ med en riktig hälso-boost.

Efter en härlig, varm sommar är vi åter i vardagsrutiner och vad passar bättre än en en mindful detox? Under tre sköna timmar får du släppa alla måsten, sociala medier, deadlines och prestationer för att landa i kropp, reducera stress och återhämta dig både fysiskt och mentalt.

Vi tror att om yoga, meditation och mat kan förenklas så är det lättare att applicera det i sin vardag! Du får enkla och kraftfulla redskap för närvarande och välmående dagar och vi detoxar både kropp och sinne för mer energi och glädje.

Vi kommer kika närmare på
*Pranayama (andningsteniker) för stressreducering och återhämtning av matsmätningssystemet
*Yoga för en balans mellan aktivt vald rörelse och vila där vi löser upp spänningar och skapar styrka.
*Vårt användande av sociala medier samt dess påverkan på vårt mående
*Vikten av en balanserad kost och vad en detox faktiskt kan göra för oss!
*Definitionen av gladmat, både för kropp, själ och vår planet!

Vi bjuder på raw-fika och du får med dig ett “Gladmat – hälfte” hem med inspirerande recept, lätta att applicera i vardagen och ett häfte med mindful reminders för en mer närvarande yogisk vardag.

När: Söndagen den 29:e september
Tid: Kl.13:00-16:00
Vart: Yin & Yang Yogastudio, St Eriksgatan 104.
Pris: 750kr
Sista bokningsdag/avbokningsdag: 22:a september kl 18.

—————————————————————————–
Fanny Larsson är internationellt utbildad yoga och meditationsinstrukör inom hatha, hathavinyasa, yin och restorative yoga. Under åren har hon arbetat med yogan både i Sverige, Spanien och Costa Rica. Övertygad om att yoga är för alla inspireras hon av ”Less is more” där hon på ett lättsamt sätt guidar allt ifrån elitidrottare, surfare, inbitna yogis och den härligt helt vanliga personen mot mer kroppsmedvetenhet, närvaro och inre lugn och glädje.

Malin Johansson är utbildad Raw Food Chef, Hälso Coach & Friskvårdskonsult och driver idag Yin & Yang Yogastudio. Hon har även under tre tidigare år haft en food truck i Tantolunden där hon med en kollega serverade raw food, “Rawstation”. Malins främsta drivkraft är att inspirera till ökad livsglädje samt till individens fullaste potential genom coachning, stresshantering och kost-/näringskonsultationer.

”Det finns bara en person du med säkerhet kommer leva med resten av livet – det är DU! Våga ta dig själv i första hand, för att sedan, med mer kraft, sprida livsglädje vidare till andra”

Varmt Välkommen,
Fanny & Malin

BOKA KURS