COVID-19

Senaste uppdateringar

Yin & Yang Yogastudio håller öppet och vi kommer fortsätta att följa folkhälsomyndighetens direktiv. Till att börja med vidtar vi de åtgärder som krävs utifrån folkhälsomyndigheten och håller oss ständigt uppdaterade. 

– Vi har nu sänkt antal deltagare per klass, workshop, kurs, event och retreat.
*Har det sedan tidigare varit fullbokat (7- 12 deltagare) på kurs, retreat eller workshop, kommer vi att låta det stå kvar. Skulle du inte känna dig trygg med detta, skriv till oss på yyyogastudio@gmail.com så hjälper vi dig med avbokning samt ett extra klipp värde 240kr som kompensation. Alla kursdeltagare erbjuds delta online vid dem tillfällen ni inte kan eller vill komma till studion.

– Elev som lärare kommer bara till studion om man känner sig frisk. Vid minsta symptom stannar vi hemma.

– Ta med egen matta till din klass om du har möjlighet (lånemattor finns men vi rekommenderar att du tar med egen matta). 

– Yogatillbehör finns att låna och tvättas regelbundet. Men, ta gärna med egna om du har möjlighet till det (speciellt till yin och restorative klasser).

– Våra lärare hjälper dig att placera ut din och andras mattor med säkert avstånd. 

– Elev som lärare tvättar händerna noggrant med tvål före och efter klass. 

– Vi tar hänsyn till varandra och håller avstånd till varandra utanför och på studion. Tänk gärna extra mycket på detta vid ingång och utgång, byte av klass samt i omklädningrum.

– Vårt omklädningsrum är av den lite mindre storleken och allmänt, men vi har två badrum ni kan använda för att byta om privat. Alternativt komma ombytta om ni har möjlighet. 

– Duschrum är avstängt tills vidare.

– Vi gör inga fysiska assisteringar på klasserna.

– Vi gör inga kraftfulla andningsövningar på klasserna, andas ut genom mun exempelvis.

– Vi städar och desinficerar regelbundet alla ytor som många tar på. 

-Vi erbjuder online klasser så att du som har klippkort, terminskort och annat hos oss men inte kan eller vill komma till studion ska kunna nyttja ditt kort och yoga med oss ändå. 

Tack för er hjälp, förståelse och ta hand om er!

Följ oss på Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!