BEHANDLINGAR

Behöver du en stunds avkoppling? Unna dig själv och må bra i både kropp och själ. 

Chakraflödesmassage inkl. balansering
Therese Bäcklin

En mycket kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen.. Den ger kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiskt och psykiskt.

 Behandlingen innefattar även chakrabalansering och healing. Rekommenderas vid:
muskelvärk, trötta stela ben, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem.

70-75 min, 800-850 kr

Lymfmassage
Therese Bäcklin

Lymfsystemet är jätteviktig del av kroppens cirkulation och immunförsvar. Ett fungerade lymfsystem har stor betydelse för vårt välmående. Lymfmassage är en mjuk massage som bland annat renar kroppens vävnader från överskottsvätska och slaggprodukter. Under en behandling så behandlas hela kroppen, inte enbart det ev. svullna området, genom att man stimulerar lymfsystemet med djupandning, lätta tryck, och strykningar i lymfflödets riktning, samt något djupare grepp för att lösa upp fibroserna. Symtom på trög lymfa är bl. sömnsvårigheter, yrsel huvudvärk, svullnader i kroppen, smärta i ben fot eller stelhet i nacke- rygg. Tung i kropp, viktökning, bihåleproblem, frusen, muskelreumatism, fibromyalgi, mm

60-90 min, 700-980 kr

Friskvårdsmassage
(Halvkropp)
Therese Bäcklin

En halvkroppsmassage som mjukar upp hård och ömma muskler. Lämplig för dem som har problem och ont i nacke, axlar och rygg som t ex uppkommer från ensidigt kontorsarbete. Genom massagen frisätts hormonet oxotycin som har en lugnande inverkan och sänker blodtrycket. Massagen stimulerar blodcirkulationen och gör spända muskler mjuka och elastiska. Stärker också immunförsvaret samt rensar ut slaggprodukter. En perfekt behandling för dig som tränar eller är allmänt stel. Triggerpunktbehandling inkluderas i massagen vid behov och önskemål.

30 min, 400 kr

Chakraflödesmassage
(Helkropp)

Therese Bäcklin

En mycket kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen. Massagen påverkar dig både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den ger kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiskt och psykiskt.

 Den rekommenderas vid muskelvärk, trötta stela ben, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem.

Må bättre, kom mer i balans och få en djupare närvaro i kroppen.

60 min, 700 kr

Ayurvedisk Yogamassage
Therese Bäcklin

Yogamassage är en aktiv helkroppsmassage är där stretching är i fokus för att frigöra blockeringar och muskelspänningar i kroppen. Massage, stretchings och andning kombineras vilket balanserar kroppen och skapar flöde i hela kroppen. 60min behandling innebär behandling med något färre stretchar och kortare huvud –och ansiktsmassage än 75 oh 90 min behandlingen. Mothjälper stelhet, ryggproblem, axel, nacke, skuldror mm. Utföres på madrass på golv.

60-90 min, 700-980 kr

Följ oss på Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!