BEHANDLINGAR

Behöver du en stunds avkoppling? Guidning eller Coaching? Unna dig själv och må bra i både kropp och själ. 

Andningsmassage

Annie Klingsdal eller Daniel Fernholm

Visste du att vi kan andas ut hela 70% av kroppens toxiner? I denna avkopplande och stimulerande behandling kombineras vägledda lugnande andningsövningar tillsammans med strykningar och uppmjukande pressur. På detta sätt kan vi aktivera kroppens egen förmåga till återhämtning, utrensning och avkoppling på ett optimalt sätt. Det bästa av två världar i en och samma behandling helt enkelt!

45 min, 500 kr
 


Lymfmassage
Therese Bäcklin

Lymfsystemet är jätteviktig del av kroppens cirkulation och immunförsvar. Ett fungerade lymfsystem har stor betydelse för vårt välmående. Lymfmassage är en mjuk massage som bland annat renar kroppens vävnader från överskottsvätska och slaggprodukter. Under en behandling så behandlas hela kroppen, inte enbart det ev. svullna området, genom att man stimulerar lymfsystemet med djupandning, lätta tryck, och strykningar i lymfflödets riktning, samt något djupare grepp för att lösa upp fibroserna. Symtom på trög lymfa är bl. sömnsvårigheter, yrsel huvudvärk, svullnader i kroppen, smärta i ben fot eller stelhet i nacke- rygg. Tung i kropp, viktökning, bihåleproblem, frusen, muskelreumatism, fibromyalgi, mm

60-90 min, 700-980 kr


Friskvårdsmassage
Annie Klingsdal eller Daniel Fernholm

En lugn och harmonisk friskvårdsmassage speciellt anpassad för att lindra stress och muskelspänningar. Rygg, axlar samt nacke ingår och avslutas med en ljuvlig skalp eller fotmassage. Massage är inte bara skönt och avkopplande, det kan dessutom vara ett fantastiskt verktyg när man vill aktivera det parasympatiska nervsystemet, vilket ansvarar för kroppens reparation och återhämtning. Samt för att aktivera produktionen av Oxytocin, ett "må bra-hormon" som bland annat sänker blodtrycket, stimulerar tillväxt och hjälper till att minska halten av stresshormoner. Oxytocinet har även förmågan att öka kroppens anti-inflammatoriska och antioxidanta processer, samt gynnar ämnesomsättningen.

30 min, 400 kr
45 min 500kr

Alchemy of Touch
Eva Eriksson

En transformerande, djupt avslappnande och helt unik form av massage där målet är att skapa ett tillstånd för kroppen att läka inifrån. Under behandlingen ges du som klient tillfälle och möjlighet att våga släppa taget om allt annat för en stund och känna dig helt trygg tillsammans med mig. På så sätt kan du uppnå djup avslappning och närvaro. Kroppen ses som en helhet och behandlingen går bortom sinnet, intellektet och egot. Jag hjälper dig att släppa spänningar, skapa balans och förebygga eventuella framtida skador.

60 min, 850 kr

90 min, 1050kr

Klippkort 3 x 60min 2250kr Klippkort 3 x 90min 2850kr

Chakraflödesmassage inkl. balansering
Therese Bäcklin

En mycket kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen.. Den ger kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiskt och psykiskt.

 Behandlingen innefattar även chakrabalansering och healing. Rekommenderas vid:
muskelvärk, trötta stela ben, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem.

70-75 min, 800-850 kr

Andningskonsultation
Daniel Fernholm

Hur många av dina ca 25.000 andetag per dag tar du medvetet? Och hur många av dem kan du utföra på ett optimalt sätt, utifrån de situationer du befinner dig i? Detta samtal är till för dig som vill bli mer medveten om och utveckla din andning. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och eventuella problematik, för att sedan balansera dem med dina unika förutsättningar. Därefter får du individuellt anpassad guidning och lämpliga övningar att arbeta med.

75 min, 1500 kr

Friskvårdsmassage
(Halvkropp)
Therese Bäcklin

En halvkroppsmassage som mjukar upp hård och ömma muskler. Lämplig för dem som har problem och ont i nacke, axlar och rygg som t ex uppkommer från ensidigt kontorsarbete. Genom massagen frisätts hormonet oxotycin som har en lugnande inverkan och sänker blodtrycket. Massagen stimulerar blodcirkulationen och gör spända muskler mjuka och elastiska. Stärker också immunförsvaret samt rensar ut slaggprodukter. En perfekt behandling för dig som tränar eller är allmänt stel. Triggerpunktbehandling inkluderas i massagen vid behov och önskemål.

30 min, 400 kr

Chakraflödesmassage
(Helkropp)

Therese Bäcklin

En mycket kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen. Massagen påverkar dig både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den ger kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiskt och psykiskt.

 Den rekommenderas vid muskelvärk, trötta stela ben, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem.

Må bättre, kom mer i balans och få en djupare närvaro i kroppen.

60 min, 700 kr

Ayurvedisk Yogamassage
Therese Bäcklin

Yogamassage är en aktiv helkroppsmassage är där stretching är i fokus för att frigöra blockeringar och muskelspänningar i kroppen. Massage, stretchings och andning kombineras vilket balanserar kroppen och skapar flöde i hela kroppen. 60min behandling innebär behandling med något färre stretchar och kortare huvud –och ansiktsmassage än 75 oh 90 min behandlingen. Mothjälper stelhet, ryggproblem, axel, nacke, skuldror mm. Utföres på madrass på golv.

60-90 min, 700-980 kr

Följ oss på Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!