COACHING,BEHANDLINGAR & RÅDGIVNING

Behöver du en stunds avkoppling? Guidning eller Coaching? Unna dig själv och må bra i både kropp och själ. 

DISTANS!
Zen Coaching Sessioner
Sandra Geitz

Zen Coaching är en blandning av klassisk coaching och meditation. Det är ett kraftfull stöd i att komma i kontakt med och leva den du är, bortom begränsande ideer, koncept och inlärda mönster. Det ger dig fördjupad kontakt med dina inre resurser, som är aspekter av dig som människa - så som styrka, kärlek, kreativitet, klarhet, glädje, tillåtelse, frid och stabilitet. 


Zen Coaching är ett inre utforskande - att skapa medvetenhet vad som egentligen händer inuti dig och utveckla kapaciteten att vara med din upplevelse genom att relatera till den med mer tillåtelse, nyfikenhet och medkänsla. Detta erbjuder dig plats och förmåga att möta livets utmaningar och njuta av resan. Det är en process av förståelse och att se att den friden vi längtar efter redan finns där, inuti och allt vi behöver är att skifta vårt perspektiv. 

I sessionen kommer vi utforska dina egna prioriteringar och intentioner - du finner dina egna svar inuti. Den viktigaste delen av resan är mellan sessionerna och jag erbjuder dig redskap, praktik och strategier för att integrerar dina insikter till att leva dem i vardagen - så du kan stödja dig själv.  Mitt stöd består huvudsakligen av icke-dömande empatiskt lyssnande, speglingar, öppna frågor, reflektioner, action-steps och ibland utmaningar. 

Vad du får ut av Zen Coaching:
* Leva mer i stunden och i närvaro

* Relatera med mer avslappning och lätthet till livet

* Expandera och växa genom förståelse 

* Leva din fulla potential och vara i din kraft

* Känna dig mer hel och tillfredsställd

* Hitta mer tillåtelse, medkänsla och kärlek för dig själv och andra

* Släppa taget om ideer, koncept, mönster och vanor som inte stödjer dig 

* Få mer tillgång till att endast vara

* Förstå vad som stödjer dig och skapa strategier som fungerar

* Bli mindre reaktiv (mer plats mellan dig, dina känslor och ditt agerande)

* Förmågan att kommunicera och relatera till andra empatiskt och ärligt


www.geitz.com

60 min, 900 kr
( paketpris-erbjudanden finns )


Lymfmassage
Therese Bäcklin

Lymfsystemet är jätteviktig del av kroppens cirkulation och immunförsvar. Ett fungerade lymfsystem har stor betydelse för vårt välmående. Lymfmassage är en mjuk massage som bland annat renar kroppens vävnader från överskottsvätska och slaggprodukter. Under en behandling så behandlas hela kroppen, inte enbart det ev. svullna området, genom att man stimulerar lymfsystemet med djupandning, lätta tryck, och strykningar i lymfflödets riktning, samt något djupare grepp för att lösa upp fibroserna. Symtom på trög lymfa är bl. sömnsvårigheter, yrsel huvudvärk, svullnader i kroppen, smärta i ben fot eller stelhet i nacke- rygg. Tung i kropp, viktökning, bihåleproblem, frusen, muskelreumatism, fibromyalgi, mm

60-90 min, 700-980 kr

Chakraflödesmassage inkl. balansering

Therese Bäcklin

En mycket kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen.. Den ger kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiskt och psykiskt.

 Behandlingen innefattar även chakrabalansering och healing. Rekommenderas vid:
muskelvärk, trötta stela ben, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem.

70-75 min, 800-850 kr

Friskvårdsmassage
(Halvkropp)
Therese Bäcklin

En halvkroppsmassage som mjukar upp hård och ömma muskler. Lämplig för dem som har problem och ont i nacke, axlar och rygg som t ex uppkommer från ensidigt kontorsarbete. Genom massagen frisätts hormonet oxotycin som har en lugnande inverkan och sänker blodtrycket. Massagen stimulerar blodcirkulationen och gör spända muskler mjuka och elastiska. Stärker också immunförsvaret samt rensar ut slaggprodukter. En perfekt behandling för dig som tränar eller är allmänt stel. Triggerpunktbehandling inkluderas i massagen vid behov och önskemål.

30 min, 400 kr

Chakraflödesmassage
(Helkropp)

Therese Bäcklin

En mycket kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen. Massagen påverkar dig både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den ger kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiskt och psykiskt.

 Den rekommenderas vid muskelvärk, trötta stela ben, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem.

Må bättre, kom mer i balans och få en djupare närvaro i kroppen.

60 min, 700 kr

Ayurvedisk Yogamassage
Therese Bäcklin

Yogamassage är en aktiv helkroppsmassage är där stretching är i fokus för att frigöra blockeringar och muskelspänningar i kroppen. Massage, stretchings och andning kombineras vilket balanserar kroppen och skapar flöde i hela kroppen. 60min behandling innebär behandling med något färre stretchar och kortare huvud –och ansiktsmassage än 75 oh 90 min behandlingen. Mothjälper stelhet, ryggproblem, axel, nacke, skuldror mm. Utföres på madrass på golv.

60-90 min, 700-980 kr

Access Bars
Cinna Brahme

Har du mycket tankar som snurrar och skapar stress och oreda inom dig?
Behandlingstekniken Access Bars är en djupt avslappnande och utrensande energibehandling. Under en Access Bars-behandling får du mjuk beröring på 32 punkter (bars) på huvudet och i ansiktet. Dessa påverkar hjärnans nervsystem och gör att du kan släppa det som begränsar dig. Barspunkterna lagrar den elektromagnetiska delen av alla tankar, idéer, attityder, beslut och övertygelser som du någonsin har haft om någonting. Områden som rör t.ex glädje, medvetenhet, läkning, lugn, åldrande, tid, kontroll, pengar, kreativitet, kroppen och sexualitet. Tankar, idéer och attityder kring dessa skapar i sin tur begränsningar som inte tillåter oss att vara fria i livet. En Access Bars behandling är som att storstäda i ditt mentala inre. Efter denna utrensning finns det plats för nytt, och du känner dig klarare och friare. Många upplever; att tankebruset tystnar, att de sover djupare, att deras relationer förbättras, att de befrias från spänningar i kropp och sinne, att blockeringar orsakade av uppbyggd rädsla, vrede, frustation och utmattning frigörs, att koncentration och fokus förbättras, att de får en större känsla av frid och välmående. Alla kan ta emot Bars oavsett tillstånd, behandlingen är effektiv mot stress, utmattning och kronisk värk. 

Access Bars är en internationellt beprövad metod sedan mer än 20 år tillbaka. Den har förändrat 1000-tals människors liv världen över och är grunden i Access Consciousness, skapat av Gary Douglas. 

________________________________________

Vad kan du få ut av en Barsbehandling?
– reducerar stress, spänningar, rädsla och oro
– tystar tankebruset
– hjälper vid sömnbesvär
– ökar din energi, koncentration och inlärning
– minskar självdömande och negativa tankar
– klarare i tanken och lättare att göra val
– ökad livsglädje och lätthet i livet
– spänningar i kropp och medvetande lättar
– du blir mer av dig själv och skapande av ditt eget liv
– hjälper vid kronisk värk

Mer information hittar du på www.accessconsciousness.com

75 min, 850 kr

Följ oss på Instagram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!