BEHANDLINGAR 

Behöver du en stunds avkoppling? Unna dig själv en välgörande behandling för både kropp och själ. Chakraflödesmassage, Ayurvedisk yogamassage eller varför inte en energigivande reiki-behandling?
Läs mer om respektive behandling nedan.

Tipp tapp, tipp tapp tippe-tippe tip tapp.. Just nu har vi några fina julerbjudanden på våra behandlingar.

Boka din tid redan idag för välförtjänt avkoppling i dec el. jan och få 15% på din behandling.

 
Ayurvedisk
Yogamassage Helkropp

Therese Bäcklin
Massera & Balansera

ERBJUDANDE!

Yogamassage är en aktiv helkroppsmassage är där stretching är i fokus för att frigöra blockeringar och muskelspänningar i kroppen. Massage, stretchings och andning kombineras vilket balanserar kroppen och skapar flöde i hela kroppen. 60min behandling innebär behandling med något färre stretchar och kortare huvud –och ansiktsmassage än 75 oh 90 min behandlingen. Mothjälper stelhet, ryggproblem, axel, nacke, skuldror mm. Utföres på madrass på golv..

60min, 700kr
75min, 850kr
90min, 950kr
BOKA

Chakraflödesmassage Helkropp

Therese Bäcklin
Massera & Balansera

ERBJUDANDE!

Yogisk Chakraflödesmassage är en energigivande massage där man masserar längs med kroppens meridianer. Massagen ger dig energi så du känner dig fysisk och psykisk stark. Rekommenderas vid muskelvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem. Perfekt för dig som vill komma i balans och må bra.

60min, 650kr
BOKA

Chakraflödesmassage inkl. balansering

Therese Bäcklin
Massera & Balansera

ERBJUDANDE!

Yogisk chakraflödesmassage balanserar hela människan.Den här metoden ökar din medvetenhet och självkännedom. Den rekommenderas vid muskelvärk, trötta stela ben, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem. Må bättre, kom mer i balans och få en djupare närvaro i kroppen. Den ger dig kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiska och psykiska. 70 min behandlingen inkluderar även chakrabalansering, en enkel form av healing där jag läser in, känner av och löser upp blockeringar i energibanorna.

70min, 750kr
BOKA

Friskvårdsmassage
Halvkropp

Therese Bäcklin
Massera & Balansera

En halvkroppsmassage som mjukar upp hård och ömma muskler. Lämplig för dem som har problem och ont i nacke, axlar och rygg som t ex uppkommer från ensidigt kontorsarbete. Genom massagen frisätts hormonet oxotycin som har en lugnande inverkan och sänker blodtrycket. Massagen stimulerar blodcirkulationen och gör spända muskler mjuka och elastiska. Stärker också immunförsvaret samt rensar ut slaggprodukter. En perfekt behandling för dig som tränar eller är allmänt stel. Triggerpunktbehandling inkluderas i massagen vid behov och önskemål.
30min, 400kr
BOKA

Energimassage på stol

Therese Bäcklin
Massera & Balansera

Energimassagen utförs sittande med kläder på efter ett speciellt mönster som följer akupunktursystemet. Med tryck, skakningar och tumtekniker på rygg, axlar, armar och huvud genomförs massagen som stimulerar blodcirkulation och immunförsvaret vlket sätter fart på kroppens energiflödem opch självläkningssystmet. (förebygga problem i hela kroppen, med bland annat värk i nacke, rygg, axlar, armar, händer och huvud.)

25min, 350kr
BOKA
 
 

Reiki

Elin Källsmyr

En mycket avslappnande, balanserande och självläkande energibehandling. Med lätta handpåläggningar på kroppens olika energicenter syftar Reiki till att aktivera kroppens egna läkningsförmåga och skapar djup återhämtning. Denna djupavslappnande behandling passar dig som tex. känner dig trött, stressad och utmattad. Behandlingen utförs med kläderna på.
25 min, 350kr
BOKA

Lymfmassage

Annelie Hugg
Organic Skincare & Wellness by Hugg

JULERBJUDANDE!

Lymfsystemet stimuleras med djupandning, strykningar och lätta tryck i lymflödets riktning. Ibland används olika grepp för att lossa fibroser. Viktigt! Har du någon form av hjärtproblematik behöver du kontakta OrganicSkincare & Wellness by Hugg innan tid bokas.

90min, 950kr
BOKA

Kombinations-
behandling

Annelie Hugg
Organic Skincare & Wellness by Hugg

ERBJUDANDE!

Ekologisk ansiktsbehandling + Naturlig facelift Lymfmassage + Naturlig facelift.

90min, 950kr
BOKA

Ekologisk djuprengörande ansiktsbehandling m. honungs-
portöm

Annelie Hugg
Organic Skincare & Wellness by Hugg

ERBJUDANDE!

Fräscha upp huden och få ny lyster! Den här behandlingen passar alla hud typer, men är speciellt effektiv för den med finnar och acne samt plitor och pormaskar. Beskrivning av behandlingen: En djuprengörande ansiktsbehandling på 60min med rengöring och skonsam peeling av ansiktet. Porerna öppnas upp med hjälp av varma örthanddukar. Därefter sker en skonsam, men effektiv portömning med honung som redskap. Behandlingen avslutas med en lugnade ansiktsmask. Efter behandlingen känns huden len och har fått en fräschör och lyster. ( Inga porer klämms ut ).

60min, 600kr
BOKA

Ekologisk ansiktsbehandling, naturlig facelift

Annelie Hugg
Organic Skincare & Wellness by Hugg

ERBJUDANDE!

Denna behandling stärker ansiktsmusklerna och bidrar till att förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer. Behandlingen hjälper också till att balansera och reparera tillståndet i huden, vilket fördröjer ålderstecken. I behandlingen ingår rengöring och peeling , facelift samt ansiktsmask.

45min, 550kr
BOKA

Klassisk ansiktsbehandling, ansikte och dekolletage

Annelie Hugg
Organic Skincare & Wellness by Hugg

ERBJUDANDE!

En avslappnade och välgörande ekologisk ansiktsbehandling, med rengöring, peeling samt massage på ansikte och dekolletage. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask.

60min, 750kr
BOKA

Ayurvedisk Hälsorådgivning med Pulsläsning

Jasmin Hedlund
Health by Jasmin

Pulsläsning för att fastställa rådande dosa samt eventuella obalanser i kropp och sinne. Råd ges baserad på pulsläsning och samtal.
45min - 350kr
BOKA

Ayurvedisk ryggmassage
- Kati Chikitsa

Jasmin Hedlund
Health by Jasmin

Kati chikitsa är en traditionell ayurvedisk ryggbehandling med lätt oljemassage och värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma tygbollar fyllda med örter och oljor. Är som balsam för stela ryggar och axlar. Inkluderar 5 min vila
60min - 695kr
BOKA

Ayurvedisk massage
- Abhyanga

Jasmin Hedlund
Health by Jasmin

Abhyanga är en mycket behaglig helkroppsmassage med varm sesamolja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Inkluderar 5 min vila.
60min - 695kr
BOKA

Ayurvedisk massage
- Marma

Jasmin Hedlund
Health by Jasmin

Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess. Inkluderar 5 min vila.
60min - 695kr
BOKA

Ayurvedisk massage
- Vishesh

Jasmin Hedlund
Health by Jasmin

Vishesh är en lite kraftigare helkroppsmassage där trycket ökar jämfört med abhyanga. Vishesh har abhyangans effekter men kan också lösa djupt liggande spänningar. Det ökade trycket i de svepande rörelserna stimulerar musklerna. Behandlingen förbättrar cirkulationen och frigör slaggämnen på djupet. Avslappnande och skön för den som känner sig tung i kroppen. Inkluderar 5 min vila.
60 min - 695kr
BOKA