BEHANDLINGAR 

Behöver du en stunds avkoppling? Unna dig själv en välgörande behandling för både kropp och själ. Chakraflödesmassage, Ayurvedisk yogamassage eller varför inte en energigivande reiki-behandling?
Läs mer om respektive behandling nedan.

 

Höstens erbjudande!

I SEPTEMBER & NOVEMBER
20% på valfri 70-90min behandling hos Massera & Balansera
LÄS MER

Ny massageteknik

Japansk energimassage på stol
Prova På-erbjudande 300kr för 30 min
LÄS MER

Ayurvedisk
Yogamassage

20% HÖSTRABATT t.o.m 30 november

Therese Bäcklin
Massera & Balansera

Djupgående helkroppsbehandling som löser upp spänningar i musklerna och frigör blockerad energi i hela kroppen. Massage, stretching och andning kombineras vilket balanserar kroppen och skapar flöde i hela kroppen. Mothjälper stelhet, ryggproblem, axel,nacke, skuldror m.m. Utföres på madrass på golv.

75min/ 90min, 670kr/ 870kr
BOKA

Chakraflödesmassage Halvkropp / Helkropp

20% HÖSTRABATT t.o.m 30 november

Therese Bäcklin
Massera & Balansera

Kraftfull massage som ger energi så att du känner dig fysiskt ochpsykiskt stark. Rekommenderas vid muskelvärk, trötta stumma ben, dålig cirkulation, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömn-problem. Perfekt för dig som vill komma i balans och må bra.
30min/60min, 375kr/ 650kr
BOKA

Chakraflödesmassage inkl. balansering

20% HÖSTRABATT t.o.m 30 november

Therese Bäcklin
Massera & Balansera

En mycket kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen.. Den ger kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiskt och psykiskt. Behandlingen innefattar även chakrabalansering och healing. Rekommenderas vid: muskelvärk, trötta stela ben, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem.
30min, 300kr
BOKA

Energimassage på stol

Therese Bäcklin
Massera & Balansera

Denna behandlingsteknik har använts i Japan i mer än 1500 år och är en form av akupunkturmassage, där man med snabba tryck stimulerar bestämda punkter längs kroppens meridianer. Detta balanserar kroppens energier och ger både en uppiggande och avslappnande effekt.
30min, 300kr
BOKA

Reiki

En mycket avslappnande, balanserande och självläkande energibehandling. Med lätta handpåläggningar på kroppens olika energicenter syftar Reiki till att aktivera kroppens egna läkningsförmåga och skapar djup återhämtning. Denna djupavslappnande behandling passar dig som tex. känner dig trött, stressad och utmattad. Behandlingen utförs med kläderna på.
60min, 550kr
BOKA

Lymfmassage

Annelie Hugg
Organic Skincare & Wellness by Hugg

Lymfsystemet stimuleras med djupandning, strykningar och lätta tryck i lymflödets riktning. Ibland används olika grepp för att lossa fibroser. Viktigt! Har du någon form av hjärtproblematik behöver du kontakta OrganicSkincare & Wellness by Hugg innan tid bokas.
90min, 950kr
BOKA

Kombinations-
behandling

Annelie Hugg
Organic Skincare & Wellness by Hugg

Ekologisk ansiktsbehandling + Naturlig facelift Lymfmassage + Naturlig facelift.
90min, 950kr
BOKA

Ekologisk djuprengörande ansiktsbehandling m. honungs-
portöm

Annelie Hugg
Organic Skincare & Wellness by Hugg

Fräscha upp huden och få ny lyster! Den här behandlingen passar alla hud typer, men är speciellt effektiv för den med finnar och acne samt plitor och pormaskar. Beskrivning av behandlingen: En djuprengörande ansiktsbehandling på 60min med rengöring och skonsam peeling av ansiktet. Porerna öppnas upp med hjälp av varma örthanddukar. Därefter sker en skonsam, men effektiv portömning med honung som redskap. Behandlingen avslutas med en lugnade ansiktsmask. Efter behandlingen känns huden len och har fått en fräschör och lyster. ( Inga porer klämms ut ).
60min, 600kr
BOKA

Ekologisk ansiktsbehandling, naturlig facelift

Annelie Hugg
Organic Skincare & Wellness by Hugg

Denna behandling stärker ansiktsmusklerna och bidrar till att förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer. Behandlingen hjälper också till att balansera och reparera tillståndet i huden, vilket fördröjer ålderstecken. I behandlingen ingår rengöring och peeling , facelift samt ansiktsmask.
45min, 550kr
BOKA

Klassisk ansiktsbehandling, ansikte och dekolletage

Annelie Hugg
Organic Skincare & Wellness by Hugg

En avslappnade och välgörande ekologisk ansiktsbehandling, med rengöring, peeling samt massage på ansikte och dekolletage. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask.
60min, 750kr
BOKA

Ayurvedisk Hälsorådgivning med Pulsläsning

Jasmin Hedlund
Health by Jasmin

Pulsläsning för att fastställa rådande dosa samt eventuella obalanser i kropp och sinne. Råd ges baserad på pulsläsning och samtal.
45min - 350kr
BOKA

Ayurvedisk ryggmassage
- Kati Chikitsa

Jasmin Hedlund
Health by Jasmin

Kati chikitsa är en traditionell ayurvedisk ryggbehandling med lätt oljemassage och värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma tygbollar fyllda med örter och oljor. Är som balsam för stela ryggar och axlar. Inkluderar 5 min vila
60min - 695kr
BOKA

Ayurvedisk massage
- Abhyanga

Jasmin Hedlund
Health by Jasmin

Abhyanga är en mycket behaglig helkroppsmassage med varm sesamolja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Inkluderar 5 min vila.
60min - 695kr
BOKA

Ayurvedisk massage
- Marma

Jasmin Hedlund
Health by Jasmin

Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess. Inkluderar 5 min vila.
60min - 695kr
BOKA

Ayurvedisk massage
- Vishesh

Jasmin Hedlund
Health by Jasmin

Vishesh är en lite kraftigare helkroppsmassage där trycket ökar jämfört med abhyanga. Vishesh har abhyangans effekter men kan också lösa djupt liggande spänningar. Det ökade trycket i de svepande rörelserna stimulerar musklerna. Behandlingen förbättrar cirkulationen och frigör slaggämnen på djupet. Avslappnande och skön för den som känner sig tung i kroppen. Inkluderar 5 min vila.
60 min - 695kr
BOKA