Våra
Ansiktsbehandlingar

 

Ansiktsbehandling AHA 30min
Marianne Larsson

Syrabehandling som ger en uppfräschning och kickstart, ger huden bättre lyster! Motverkar oren hud och stora porer, stärker kollagenfibrerna, reducerar pigmenteringar och fina linjer. Rengöring, hudanalys, applicering av aha-syra, mask samt kräm. Kan bokas som kur. Vid första kurbesöket bokas en 60 minuter AHA-behandling för att göra en grundligare genomgång av ansiktet.


30 min, 590 kr

BOKA

Ansiktsbehandling AHA 60min
Marianne Larsson

Syrabehandling som ger en uppfräschning och kickstart, ger huden bättre lyster! Motverkar oren hud och stora porer, stärker kollagenfibrerna reducerar pigmenteringar och fina linjer. 60 minuter (Rekommenderas första aha-behandlingen) Rengöring, hudanalys, applicering av aha-syra, lätt portömning, forming av bryn, mask samt kräm. Kan bokas som enskild syrabehandling eller som start på en kur.

60 min, 790kr

BOKA

Ansiktsbehandling med en
mild rengöring
Marianne Larsson

Avslappnande ansiktsbehandling som innehåller en mild rengöring och peeling. Skön avkopplande massage på ansikte, dekoltage, överarmar, nacke och hårbotten. Där efter appliceras en svalkande och en anpassad ansiktsmask för din hud. Behandlingen avslutas med en balanserande ansiktskräm och en fuktgivande ögonkräm.


60 min, 695kr

BOKA

Ekologisk ansiktsbehandling m.
ansiktskoppning 75 min
Marianne Larsson

Avslappnande ansiktsbehandling som innehåller en mild rengöring och peeling av ansikte med avkopplande massage med ansiktskoppor och dekoltage. Skön avkopplande massage med ansiktskoppor och dekoltage. Där efter appliceras en svalkande och en anpassad ansiktsmask för din hud. Behandlingen avslutas med en balanserande ansiktskräm och en fuktgivande ögonkräm.

75 min, 795kr

BOKA

Ekologisk ansiktsbehandling naturlig facelift
Annelie Hugg

ERBJUDANDE!

Denna behandling stärker ansiktsmusklerna och bidrar till att förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer. Behandlingen hjälper också till att balansera och reparera tillståndet i huden, vilket fördröjer ålderstecken. I behandlingen ingår rengöring och peeling , facelift samt ansiktsmask.

45 min, 550 kr

BOKA

Kombinationsbehandling
Annelie Hugg

ERBJUDANDE!

Ekologisk ansiktsbehandling + Naturlig facelift
Lymfmassage + Naturlig facelift90 min, 950kr

BOKA

Klassik ansiktsbehandling,
ansikte och dekolletage.
Annelie Hugg

ERBJUDANDE!

En avslappnade och välgörande ekologisk ansiktsbehandling, med rengöring, peeling samt massage på ansikte och dekolletage. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask.60 min, 750kr

BOKA

Marina Miracle behandling
express
Marianne Larsson

Rengöring av ansiktet, peeling, ansiktsmask, ansiktsmassage, serum på bryn och fransarna samt skalpmassage.30 min, 350kr

BOKA

Ekologisk, djuprengörande
ansiktsbehandling m.
honungsportöm
Annelie Hugg

ERBJUDANDE!

Fräscha upp huden och få ny lyster!
Den här behandlingen passar alla hud typer, men är speciellt effektiv för den med finnar och acne samt plitor och pormaskar. Beskrivning av behandlingen:
En djuprengörande ansiktsbehandling på 60min med rengöring och skonsam peeling av ansiktet. Porerna öppnas upp med hjälp av varma örthanddukar. Därefter sker en skonsam, men effektiv portömning med honung som redskap. Behandlingen avslutas med en lugnade ansiktsmask. Efter behandlingen känns huden len och har fått en fräschör och lyster. ( Inga porer klämms ut )

90 min, 950kr

BOKA

Klassisk lyxig ansiktsbehandling
Marianne Larsson

Klassisk lyxig ansiktsbehandling
Marianne Larsson Produkter och behandling anpassas efter dina behov och önskemål! Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, formning av bryn, lång ansiktsmassage, mask och en peel-of mask som tillför huden mineraler och spårämnen som hjälper huden att öka fukthalten. Läggs över hela ansiktet och dras bort i ett enda stycke, avslutas med en återfuktande ansiktskräm. Njut av en skön ansiktsbehandling utförd med Maria Åkerbergs ekologiska och professionella hudvårdsserie.

90 min, 990kr

BOKA

Naturlig facelift 60min
Marianne Larsson

Ansiktsmassage som fördröjer åldrandeprocessen, får igång ansiktsmusklerna och är både avslappnande och avstressande..


60 min, 750kr

BOKA

Naturlig facelift + Ekologisk Ansiktsbehandling 110min
Marianne Larsson

Ekologisk ansiktsbehandling som avslutas med naturlig facelift. Massagen grundar sig i akupressur och zonterapi. Behandlingen ökar blodcirkulationen och syresättningen i huden, som ger en friskare lyster. Regelbunden behandling förminskar rynkor, stärker ansiktsmuskulaturen, fördröjer ålderstecken och ger huden ett lyft.

110 min, 990kr

BOKA