5 gångers nybörjarkurs, start 17:e okt

Den här kursen är för dig som inte yogat tidigare. Du behöver inte kunna nå dina tår eller vara smidig, vi kommer att gå igenom grundläggande positioner vid dessa fem tillfällen i lugn och ro. Klassen inkluderar stående och sittande positioner, balanspositioner samt bakåtböjningar. Individuella anpassningar erbjuds då alla kroppar är olika.

Efter kursen kommer du ha introducerats till yogisk andning (pranayama) klassiska positioner (asana) och meditation. Du får med dig sekvensen hem efter kursens slut. Som alla Yin och Yangs kurser och klasser är antalet deltagare begränsat för bästa möjliga feedback och stöd. Max. antal deltagare 10 personer.

Eva Smoczynska är utbildad yogalärare i Vinyasa Flow (200 tim) med Les Leventhal 2015 och med Bryce Yoga Fit, Flow, Fly (300 tim) 2017. Utbildningarna är erkända av Yoga Alliance internationella kriterier. Eva har även fördjupat sig i: assistering och linjering med Caroline Westberg; Buddhistisk meditation i Indien; yoga för gravida via Global Yoga; kurser i Ashtangayoga m.m.

Eva är utbildad genusvetare och socionom och kombinerar yogan med en halvtidstjänst på Fountain House, en arbetsrehabiliterande verksamhet för personer som lever med psykisk ohälsa.

Eva lär ut Vinyasa Flow & Slow på onsdagar kl. 17:00 på Yin & Yang Yogastudio.

Kursdatum: 5 tillfällen
Start den 17:e okt – 14:e nov
Tid: kl 18:30-19:45
Pris: 1250kr

BOKA KURS